Sport

Luna de miere la Jocurile Olimpice pentru Gael Monfils și Elina Svitolina: “A fost incredibil să avem nunta”

Cuplul momentului în tenis, Gael Monfils și Elina Svitolina, au decis să își petreacă luna de miere la Jocurile Olimpice
22.07.2021 | 17:37
Luna de miere la Jocurile Olimpice pentru Gael Monfils si Elina Svitolina A fost incredibilsa avem nunta
ADVERTISEMENT

Unde își petrec luna de miere doi dintre cei mai buni jucători de tenis? Răspunsul e simplu: la Jocurile Olimpice. Gael Monfils și Elina Svitolina au ales să își petreacă luna dedicată mirilor, la Tokyo, acolo unde vor încerca să câștige o medalie pentru țările din care provin.

Sportiva din Ucraina (numărul 6 WTA) a participat deja la un antrenament pe baza Ariake Tennis Park şi va încerca să depăşească faza sferturilor de finală, atinsă la Jocurile de la Rio din 2016.

ADVERTISEMENT

„Nu e timp de odihnă”

Elina Svitolina a acordat un interviu Federației Internaționale de Tenis(ITF) în care vorbea despre programul încărcat pe care cei doi îl au.

„Suntem obişnuiţi să avem atâtea competiţii într-un an, aşa că nu e timp de odihnă. Acum e timpul să mă concentrez pe tenis şi pe Jocuri, bineînţeles. Este foarte special pentru un sportiv să fie aici. Luna de miere este planificată în noiembrie!a declarat Svitolina conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

La Rio 2016, Svitolina avea 21 de ani şi era pe locul 20 în lume când a reuşit s-o elimine pe Serena Williams în turul al treilea la simplu, dar în sferturi s-a înclinat în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

„A fost incredibil, ca să fiu cinstită. Atâtea evenimente pasionante în viaţa mea. Acum e frumos să fiu la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

A fost incredibil să avem nunta şi chiar acum, cu restricţiile COVID, este incredibil să avem două familii care se unesc. Am avut o perioadă uimitoare. Dar acum suntem aici. Trebuie să ne pregătim şi sperăm că vom juca bine aici la Tokyo”.

Elina Svitolina și Gael Monfils și-au unit destinele

Elina și Gael Monfils și-au început relația în ianuarie 2019, dar au decis, în vara aceluiași an, să meargă pe drumuri separate. Sau cel puțin așa părea, pentru că povestea lor de dragoste avea să continue, câteva luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot. Din motive doar de ei știute, cei doi s-au despărțit din nou, în februarie 2021, dar următoarea împăcare a fost definitivă. La scurt timp după ce a primit inelul de logodnă, frumoasa ucraineancă a devenit în mod oficial doamna Monfils.

Elina Svitolina l-a pus la respect pe Gael Monfils: “Eu sunt șefa în casă”

La interviul de la sfârșitul partidei cu Ann Li, Svitolina a fost întrebată despre modul în care se înțelege cu Monfils în discuțiile despre tenis.

Răspunsul numărului 6 WTA a venit prompt și oarecum surprinzător: “E mereu de acord cu mine, eu sunt șefa în casă“, a spus Elina Svitolina, izbucnind în hohote de râs.

ADVERTISEMENT