Life

Luna în zodia Rac din 22 mai! Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă de strălucire pentru două zodii

Luna este în tranzit în zodia Rac începând cu data de 22 mai 2023 și stă acolo 3 zile. Camelia Pătrășcanu explică efectele.
21.05.2023 | 12:35
Luna in zodia Rac din 22 mai Camelia Patrascanu anunta o perioada de stralucire pentru doua zodii
Luna, în tranzit în zodia Rac. Camelia Pătrășcanu, horoscop special. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Luna, în tranzit în zodia Rac între 22 și 24 mai 2023, aduce momente fabuloase pentru zodii. Camelia Pătrășcanu explică efectele produse de acest fenomen astrologic.

Luna, tranzit în zodia Rac, în conjuncție cu Venus. Camelia Pătrășcanu descifrează evenimentul astrologic

Luna întâlnește planeta Venus, cu care formează o conjuncție. E un tranzit plăcut, frumos, armonios, mai ales în ce privește casa, căminul, familia. Ne punem în regulă să găsim soluții practice. Facem curat, intrăm în locuri pe care nu le-am vizitat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Ne reglăm conturile cu biografia noastră, cu oamenii importanți din viața noastră. Ne reglăm spațiul în care trăim, să nu trăim undeva unde ne simțim înstrăinați.

Pentru Berbeci, Luna în zodia Rac, sunt zile frumoase în casă și cămin. Au un ritual de îngrijire mai special și se încarcă energetic în sensul ăsta. Pot descoperi sprijin în niște persoane foarte apropiate. Pot fi niște bunuri din familie la care apelează sau niște rezerve financiare. Au o resursă care ține de bogăția familiei lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii devin mai pragmatici financiar

Taurii clarifică lucruri, își ordonează cumva inima. Conjuncția aduce o împăcare cu mediul în care ei sunt. Este o atmosferă de împăcare, de armonizare cu oamenii, cu situațiile pe care le traversează. E foarte posibil să dorească să revină la niște ritualuri vechi.

Gemenii au o conjuncție în zona pragmatismului financiar, dar și a comodității. Își fac niște calcule financiare în funcție de efortul mai puțin pe care trebuie să îl depună. Aleg calea mai economică și ca energie pentru ei. Nu traversează o perioadă în care să fie prea vitali.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, Luna aduce mult farmec, multă delicatețe, tandrețe. Și-o pot oferi lor, fiind atenți cu propria lor persoană. Sunt zile de îngrijire personală și e bine să aleagă cu mai multă atenție compania oamenilor pentru a nu pierde timp în dispute ori cu persoane obositoare. Pot avea dorința și flerul foarte bun de a se înfrumuseța într-un mod care le stă bine.

Leii au două zile de liniște. Au nevoie de tihnă, să-și sondeze sufletul, să-și vindece inima. Pot fi consolatori și la adresa altei persoane. Vor să aline, să fie aproape de cineva, să vindece și ei, cumva.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin populare

Fecioarele sunt foarte populare în aceste zile și pot avea loc întâlniri importante. E posibil să primească o invitație și s-o accepte de la persoane cunoscute. Cumva, știu ce urmează să se întâmple, știu desfășurătorul. Sunt zile de petrecut cu oamenii dragi sufletului lor.

Pentru Balanțe, pot apărea întâlniri protocolare, dar agreabile fie în familie, fie în afara ei. Respectă o etichetă și dau foarte bine prin măsura vorbelor, prin măsura gesturilor. Sunt la înălțime datorită unui etalon foarte înalt de stil.

Scorpionii au gust pentru călătorii în locuri pe care deja le știu. Le e dor de persoane aflate departe geografic. Au nostalgia revederii cu persoane și locuri care le sunt dragi. Pot face planuri de călătorie poate chiar în grup, cu prietenii ori familia.

Luna în zodia Rac: Capricornii, fermecători

Săgetătorii sunt orientați către confort și material. Confortul vizează sănătatea, îngrijirea și își oferă două zile de răsfăț. Au nevoie de încurajare, de alinare. În plus, pot lua contact și pot fi mai atenți la nevoile afective ale altora.

Capricornii au mult farmec în fața altora. Mulți iau acum cunoștință despre gingășia lor. Se drăgălășesc. Au o energie astrală care face să își amintească de inima lor tânără. Cert e că pot surprinde prin inocență, prin prospețimi sufletești care se activează.

Vărsătorii au o conjuncție legată de activitatea profesională. Se pot stabili niște rutine profesionale. Își dau seama de lucrurile care le fac plăcere. Sunt bune zile pentru a stabili un desfășurător de care să se ține. Apoi, e o perioadă bună pentru armonizarea cu colegii, cu echipa. Stabilesc un limbaj de colaborare foarte bun.

Pentru Pești, vin multe emoții. Se bazează pe creativitate și pe multă simțire. Au nevoie să își facă un capriciu, un gust, o plăcere. Au activități plăcute, au nevoie de un pic de visare, de un spațiu în care să își deschidă inima, să zboare un pic. Pentru alte previziuni astrologice, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK. 

 

ADVERTISEMENT