Life

Luna în zodia Scorpion pe 1 și 2 iunie 2023! Camelia Pătrășcanu îi surprinde pe Gemeni și Săgetători!

Luna tranzitează zodia Scorpion pe 1 și 2 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu explicațiile efectelor acestui fenomen astrologic.
29.05.2023 | 14:00
Luna in zodia Scorpion pe 1 si 2 iunie 2023 Camelia Patrascanu ii surprinde pe Gemeni si Sagetatori
Luna, tranzit în zodia Scorpion. Camelia Pătrășcanu explică efectele. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Luna intră în zodia Scorpion pe 1 și 2 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic important.

Luna în zodia Scorpion pe 1 și 2 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești importante

Este un tranzit destul de tensionat, iar Luna în zodia Scorpion ne face foarte lacomi. Vrem trăiri intense, senzații. Unii dintre oameni pot fi dornici să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum.

ADVERTISEMENT

Zilele de 1 și 2 iunie ni se atrage atenția să avem măsură. Putem fi pofticioși, interesați de senzații tari, dar, undeva, în spate, trebuie să fim conștienți de măsura lucrurilor.

Ne putem trezi că orgoliul e mai puternic, că sentimentul ofensării e mai subliniat, reacțiile sunt mai intense. Putem dramatiza mai mult decât de obicei. Gelozia e și ea subliniată cu Luna în zodia Scorpion. Ne simțim jigniți, lezați, ripostăm.

ADVERTISEMENT

Luna în zodia Scorpion ne atenționează și ne recomandă să ne ferim de lucrurile toxice. Tot ce e prea mult poate fi de data asta mai supărător chiar pentru sănătate.

Taurii sunt ceva mai sensibili în această perioadă

Berbecii pot avea două zile în care dau bani mai mulți decât s-au așteptat pe anumite lucruri. Pot avea sentimentul că dacă ar fi mai atenți, ar fi mai bine. Pot avea pierderi financiare pe mâna altuia. Pot cheltui un pic mai mult ca să arate trăsături extraordinare. Atenție la excese! În plus, trebuie să ofere iubire.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună în zodia Scorpion cu sensibilitate. Reacțiile pot fi exagerate. Sunt avizi de apreciere, tandrețe și duioșie. Vor mult pentru ei și li se pare că nu li se dă. Transmit semnale puternice celor de la care primesc atenție. Unde nu suportă anumite persoane, se pot izola și dispar din atenția celorlalți.

Gemenii trebuie să fie atenți la toxicitatea din viața lor, în general. Dacă petrec mai mult timp la muncă, trebuie să fie atenți la relațiile de la muncă. Această Lună în zodia Scorpion îi face să se întrebe dacă sunt în mediul potrivit, lângă oamenii potriviți. Se pune accent pe ce e toxic și disfuncțional.

ADVERTISEMENT

Racii fie fac parte din grup și împreună cu grupul au parte de lucruri bune, ori dacă nu simt nevoia să facă parte din grup, se simt singuri. Dacă se simt singuri, trebuie să își ocupe timpul cu lucruri care le dau energie. Pot sesiza interesele divergente ale partenerului de viață.

Leii vor să stea mai mult pe afară

Pentru Lei, sunt zile care aduc dorința de a petrece în afara lumii. Sunt mai puțin interesați de casă și cămin. Pot respinge destul de tranșant unele solicitări. Sunt mai interesați de societate și de lume, poate chiar în detrimentul lor. Trebuie să fie mai atenți la obiceiurile de seară, înainte de culcare.

Fecioarele au o Lună în zodia Scorpion foarte investigativă. Sunt circumspecte, fac mici ironii, mai ales dacă fac drumuri și se revăd cu persoane care nu le sunt simpatice. De vorbit, vorbesc, nu sunt mute. Dacă prindeți Fecioarele mute pe 1 și 2 iunie, lăsați-le așa. Dacă le stârniți, o să auziți lucruri pe care nu le doriți. Pe de altă parte, călătoriile sunt destul de disconfortante, nu neapărat neplăcute.

Balanțele nu prea pot cheltui pentru propria plăcere. Pot simți că se dau peste cap sau li se cere să se dea peste cap pentru altcineva. Au sentimentul că nu prea e vorba despre ele și trebuie să facă pe plac altcuiva. Dacă nu doresc asta, trebuie să se izoleze de alții. În tot cazul, sentimentul de împreună cam lipsește.

Luna în zodia Scorpion îi îndeamnă pe Săgetători să se răsfețe

Scorpionii au două zile în care sunt ultrareceptivi sau sunt meteosensibili. Trebuie să fie atenți la toxicitatea corporală, ce mănâncă, ce beau, ce consumă. Multe lucruri pot fi obositoare. Îi pot obosi chiar oamenii.

Săgetătorii au nevoie de momente de pauză. Să nu facă munci grele sau călătorii obositoare. Luna în zodia Scorpion e minunată pentru îngrijire, pentru a se trata, a se împacheta. Să nu facă intervenții prea energice, brutale sau dureroase, prea invazive, prea puternice.

Capricornii au parte de oboseală socială. Vizitele și întâlnirile îi pot confuza, îi pot prinde în momente nepotrivite. Au nevoie de atenție și iubire, să facă activități pe care ei le aleg, ei le programează. Uneori, sunt obligați să suporte gălăgia din societate.

Peștii, încurajați să facă mici călătorii

Pentru Vărsători, Luna în zodia Scorpion poate aduce mici obligații de care nu prea au chef, dar, dacă sunt bifate, le aduce un plus de popularitate. Pot fi coordonatori de activități în aceste zile. Dacă fac mici sacrificii, vor culege lauri. Dacă au obligații pentru care nu au chef, vor manifesta în fața altora o putere de caracter prin acest refuz.

Peștii sunt răscoliți de mari întrebări. Sunt dornici de investigații spirituale. Vor să afle cauza lucrurilor sau ce e dincolo de aparențe. Călătoriile lungi pot fi neplăcute. Mai favorabile sunt cele scurte și rapide, dar în zona unde ei locuiesc. Cheltuieli se fac, dar sunt aducătoare de mici satisfacții.

Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT