Life

Lună Nouă în Balanță pe 16 octombrie 2020. Trei zodii dau de greu

13.10.2020 | 17:32
Luna Noua in Balanta pe 16 octombrie 2020 Trei zodii dau de greu
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Nouă în Balanță pe 16 octombrie 2020, eveniment important din punct de vedere astrologic. Pentru trei zodii urmează o perioadă destul de dificilă, una în care se vor confrunta cu greșelile făcute în trecut.

Lună Nouă în Balanță pe 16 octombrie – cum sunt afectate zodiile

Berbecii vor avea ocazia să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut în relația lor de iubire. Luna Nouă le aduce cea mai bună inspirație pentru a repara tot ce au stricat fie din ambiție, fie din neatenție.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt avantajați de acest fenomen din punct de vedere profesional. Au parte de oferte noi și sunt dispuși să facă mai multe compromisuri pentru confortul lor.

Gemenii se numără printre cei care vor avea parte de câteva momente destul de grele în special din seara zilei de 16 octombrie. Află adevăruri dureroase despre o persoană din anturajul lor.

ADVERTISEMENT

Racii nu sunt nici ei în apele lor. Lucrurile se vor schimba radical mai ales pe plan sentimental.

Leii au o perioadă ceva mai favorabilă. Se concentrează pe lucrurile creative și reușesc să facă tot ce și-au propus, mai ales cei care sunt implicați în vreun domeniu artistic.

Balanțele au parte de protecție divină

Fecioarele sunt puse pe gânduri. Au de făcut o serie de alegeri, iar cineva le va ajuta să ia cele mai bune decizii.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt protejate de Divinitate în perioada imediat următoare. Își rezolvă problemele cu banii și încep să comunice din ce în ce mai bine.

Scorpionii sunt și ei cu josul în sus și asta din cauza anumitor răspunsuri care continuă să întârzie din partea autorităților.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii stau ceva mai bine din punct de vedere psihic. Au parte de încurajări în a face schimbările pe care le așteptau chiar de unde nu se așteptau.

Capricornii sunt puși în situații destul de complicate la locul de muncă. La ei va fi pâinea și cuțitul.

Vărsătorii au parte de o perioadă efervescentă din punct de vedere amoros, iar Peștii au parte de tot felul de revelații mistice. Se concentrează foarte mult pe spiritualitate, pe zona ezoterică.

ADVERTISEMENT