Life

Lună Nouă în Capricorn pe 13 ianuarie 2021. Viața unei zodii va fi învăluită în mister

12.01.2021 | 15:33
Luna Noua in Capricorn pe 13 ianuarie 2021 Viata unei zodii va fi invaluita in mister
ADVERTISEMENT

Vom avea fenomenul de Lună Nouă în zodia Capricorn pe 13 ianuarie 2021, iar acest eveniment astrologic, cunoscut și ca Luna Neagră, aduce schimbări mai mare decât cele care se produc în Lunile Pline.

Fenomenul de Lună Nouă se va produce, așadar, pentru prima oară în acest an în semnul de pământ Capricorn. Vor apărea oportunități noi în special pentru zodiile de pământ, dar trebuie să fie foarte atente la fiecare mișcare, la fiecare pas, căci sunt multe capcane în calea lor.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă de pe 13 ianuarie vorbește în primul rând despre ambițiile personale, despre nevoia de a finaliza sau începe niște proiecte, căci toată concentrarea va fi pe muncă.

Lună Nouă în Capricorn pe 13 ianuarie 2021

Luna se produce la gradul 24 Capricorn, iar cei născuți în jurul acestei date din zodiile cardinale Berbec, Balanță, Rac și, evident, Capricorn vor simți mai puternic ca restul zodiilor acest fenomen astrologic, iar pe unii chiar îi poate tulbura.

ADVERTISEMENT

Să o luăm zodie cu zodie. Berbecii vor fi destul de neliniștiți în următoarele ore și zile pentru că au tot felul de mustrări de conștiință și își dau seama că nu au făcut sau nu au spus suficient la momentul oportun. Luna Nouă aduce o trezire a conștiinței acestor nativi.

Taurii se vor refugia în continuare în muncă, deși nu mai au elanul de altădată, probabil și din cauza acestei luni, ianuarie, considerată nu degeaba de oamenii de știință drept cea mai depresivă din an.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt peste tot, Peștii încep să se vindece de anumite dureri sufletești, la fel și Racii

Gemenii sunt foarte curioși și vor fi tot anul peste tot, pentru că vor să învețe, să exploreze lumea, să ia taurul de coarne și să intre în gura lupului. Luna Nouă le aduce câteva revelații din punct de vedere spiritual.

Racii se desprind de o zonă a trecutului care sângera destul de puternic în sufletul lor, iar acum rănile emoționale se cicatrizează. Viața lor va fi învăluită în mister, căci nu se vor mai deschide în fața oricui.

ADVERTISEMENT

Leii sunt implicați în rezolvarea unor probleme de familie și au o determinare care poate fi exemplară mai ales pentru adolescenții care sunt certați cu părinții.

Fecioarele vor să evolueze și fac pași destul de mari, trecând peste toate recomandările și temerile celor din jur. Au un curaj de speriat.

Balanțele își pun sufletul pe tavă în fața unui prieten sau chiar specialist pentru a-și rezolva o problemă sufletească.

Scorpionii fac tot felul de manevre pentru a se ajunge cu banii la zi, iar Săgetătorii primesc un imbold necesar pentru a pune la punct anumite planuri legate de casă ori de o moștenire.

Capricornii primesc oportunități de care trebuie să țină contul. Este o perioadă extrem de bună pentru ei din punct de vedere profesional.

Vărsătorii, cei mai rebeli nativi ai zodiacului, au o perioadă liniștită, căci nu sunt afectați în niciun fel de evenimentul astral de mâine.

Peștii încep o viață nouă și își iau întăriri pentru a definitva anumite proiecte personale. Începe marea perioadă de vindecare a Peștilor, iar mulți s-ar putea să renunțe la anumite vicii.

 

ADVERTISEMENT