Life

Lună Nouă în Fecioară pe 17 septembrie 2020. Racii și Peștii au probleme la muncă

15.09.2020 | 10:41
Luna Noua in Fecioara pe 17 septembrie 2020 Racii si Pestii au probleme la munca
Lună Nouă în Fecioară pe 27 septembrie. Foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Pe 17 septembrie se va produce fenomenul de Lună Nouă în Fecioară, moment prielnic pentru ca majoritatea zodiilor să recurgă la introspecție, să își facă o analiză serioasă în legătură cu viitorul lor, raportat cât se poate de mult la realism.

Lună Nouă în Fecioară pe 17 septembrie – efectele asupra zodiilor

Berbecii visează în continuare cai verzi pe pereți, dar Luna Neagră îi determină să privească lucrurile cu mai multă responsabilitate.

ADVERTISEMENT

Au de câștigat dacă cer păreri avizate, dacă oamenii din jur observă că își dau cu adevăratul interesul.

Taurii sunt prinși în muncă și au tot felul de idei care sunt bine primite de colectivul în care muncesc.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt în formă maximă în timpul Lunii Noi. Poartă dialoguri care mai de care mai interesante cu persoanele apropiate și ajung la niște concluzii îmbucurătoare. Gemenii care erau într-o pasă proastă își revin miraculos din 17 septembrie.

Racii au parte de probleme la muncă, iar acestea apar din cauza felului precar în care comunică. Vorbesc cu jumătate de gură, se victimizează inutil și nu fac decât să îi irite pe colegi.

ADVERTISEMENT

Peștii se simt discriminați la serviciu

Leii sunt extrem de entuziasmați în legătură cu niște vești bune pe care le primesc în dimineața zilei de 17 septembrie. Apar perspective inedite asupra carierei lor.

Fecioarele se simt mult mai relaxate, iar imaginația lor se concretizează în ceva frumos, ceva din care ar putea să iasă bani serioși. Trebuie să continue să lupte pentru visele lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt cu capsa pusă de la prima oră a dimineții. Ziua de 17 septembrie este una destul de debusolantă pentru acești nativi.

Scorpionii sunt puși pe drumurile birocrației, iar la un moment dat au tendința să clacheze. Unele lucruri sunt de neînțeles pentru ei.

Săgetătorii primesc încurajări de la persoane de la care nu se așteptau niciodată. Au parte de momente extrem de frumoase, de împrejurări noi, de surprize plăcute.

Capricornii renunță la zgârcenie și devin brusc oameni extrem de aplicați la problemele celorlalți. Cine are nevoie de o sumă de bani pentru a rezolva un necaz să apeleze din 17 septembrie la acești nativi!

Vărsătorii primesc vești de peste hotare și sunt foarte încrezători să observe că lucrurile pe care și le-au imaginat despre anumite proiecte nu au rămas o iluzie.

Peștii sunt puși pe ceartă la locul de muncă pentru că se simt discriminați în legătură cu anumite decizii.

ADVERTISEMENT