Life

Lună Nouă în Leu pe 19 august 2020. Apune o lume, răsare alta. Cum sunt afectate zodiile

13.08.2020 | 12:14
Luna Noua in Leu pe 19 august 2020 Apune o lume rasare alta Cum sunt afectate zodiile
Lună Nouă în Leu pe 19 august. Sursa foto: timeanddate.com
ADVERTISEMENT

Un nou fenomen astrologic important se apropie. Va fi Lună Nouă în zodia Leu pe 19 august 2020, iar acest eveniment va marca viețile multor nativi în bine în perioada următoare.

Lună Nouă în Leu pe 19 august: efectele asupra zodiilor

Luna Nouă, atunci când se formează într-o zodie de foc, așa cum este Leul, vine să stingă conflictele și să tempereze spiritele.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Săgetătorii și Leii, zodiile de foc, vor avea de câștigat în primul rând moral în urma acestui fenomen astrologic.

Sunt zodiile care au nevoie cel mai mult de sprijin emoțional în această perioadă și vor găsi resursele necesare pentru a se repune pe picioare, pentru a reclădi ceea ce au abandonat de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer, adică Gemenii, Balanțele și Vărsătorii, vor fi puse în situații-limită, Vor avea nevoie de ceva mai mult curaj pentru a se impune în fața celor din jur.

Zodiile de pământ vor fi în centrul atenției

Au de recuperat anumite perioade, anumite proiecte sau, de ce nu, chiar bani frumoși. Unele persoane au cam uitat să le returneze datoriile, așa că nativii de aer vor fi nevoiți să își solicite bunurile sau banii înapoi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) vor fi ceva mai sensibile în seara zilei de 19 august. Toată viața li se va rula în față și vor trage noi concluzii despre eșecurile pe care le-au avut până acum.

Nu e exclus să li se deschidă în sfârșit apetitul pentru schimbare, mai ales că au fost reticenți să își schimbe viața din teamă de necunoscut.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Fecioară, Taur și Capricorn) vor fi în prim plan reușind să definitiveze anumite proiecte de care au și uitat.

Sunt zodiile care vor fi în centrul atenției prin felul în care vor comunica, prin ingeniozitatea cu care vor rezolva problemele altora, prin capacitatea lor de a-i inspira pe alții să meargă pe drumul cel mai potrivit.

Au noroc cu Luna Nouă deoarece vor fi sub protecție divină, toate sentimentele lor căpătând un alt sens, iar perspectivele se vor îmbunătăți treptat, fără opreliști.

 

ADVERTISEMENT