Life

Lună Nouă în Rac pe 20 iulie 2020. Senzații stranii pentru mai multe semne zodiacale

14.07.2020 | 10:25
Luna Noua in Rac pe 20 iulie 2020 Senzatii stranii pentru mai multe semne zodiacale
ADVERTISEMENT

O Lună Nouă se va produce în Rac pe 20 iulie 2020, dată care va avea un impact emoțional special asupra majorității semnelor zodiacale.

Lună Nouă în Rac pe 20 iulie – efectele asupra zodiilor

Luna Nouă sau Luna Neagră va aduce o serie de revelații pentru cei care se află în mijlocul unor conflicte pe care încearcă să le rezolve de ceva timp și îi va ajuta mai ales pe cei care au suferit sau suferă din dragoste.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă deschide drumul spre spiritualitate mai ales pentru Raci, Scopioni și Săgetători, care au nevoie în această perioadă de sprijin din partea forțelor Universului.

Berbecii vor fi încurajați să nu înceteze din a face compromisuri. Chiar dacă au impresia că rezultatele nu vor apărea niciodată, trebuie să fie un pic mai răbdători.

ADVERTISEMENT

Taurii se află sub impactul emoțiilor în dimineața zilei de 20 iulie, când vor afla vești nu tocmai plăcute de la persoane apropiate. Poate fi vorba despre rude sau prieteni care le sunt ca frații.

Scorpionii câștigă lupte ideologice

Gemenii continuă să facă schimbările pe care le-a început, însă nu trebuie să se grăbească. Apare un obstacol în după amiaza zilei de 20 iulie.

ADVERTISEMENT

Racii sunt ceva mai profunzi, mai spirituali, mai încrezători și emană foarte multă pozitivitate celor din jur.

Leii se află la capătul răbdărilor, dar cineva le va veni în ajutor pentru a trece cu bine de anumite probleme sentimentale.

ADVERTISEMENT

Fecioarele încearcă să rezolve o serie de probleme de natură financiară, zonă lacunară în perioada aceasta.

Balanțele petrec mai mult timp cu familia și își dau seama că alături de cei dragi se simt cu adevărat fericiți.

Scorpionii duc tot felul de bătălii pe principii, pe idei, pe filozofii cu anumite persoane și vor avea câștig de cauză.

Săgetătorii sunt înconjurați de oameni de bine și trebuie să aibă mai multă încredere în primul rând în propriile lor forțe.

Capricornii renunță la anumite compromisuri și încep să facă doar ce le place lor. În sfârșit au libertatea de a ignora alte persoane fără să aibă de suferit ulterior.

Vărsătorii poartă discuții serioase cu persoana iubită și simt nevoia unei pauze.

Peștii se apucă de treburi noi și se gândesc serios la o investiție care le poate aduce mari satisfacții bănești în viitorul îndepărtat.

ADVERTISEMENT