Life

Lună Nouă în Rac pe 21 iunie 2020. Fecioarele și Capricornii pornesc pe un drum plin de provocări

18.06.2020 | 19:01
Luna Noua in Rac pe 21 iunie 2020 Fecioarele si Capricornii pornesc pe un drum plin de provocari
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Nouă în Rac pe 21 iunie 2020, fenomen astrologic pe care nu îl vor uita majoritatea zodiilor. Acest eveniment le va marca existența mai multor nativi, iar Fecioarele și Capricornii vor descoperi lucruri noi despre ei înșiși, căci vor deveni mai spirituali, mai aplecați asupra chestiunilor sufletești.

Lună Nouă în Rac pe 21 iunie 2020: Cum vor fi influențate zodiile

Berbecii trebuie să cântărească foarte atent fiecare acțiune a lor, fiecare cuvânt, căci unele lucruri pe care le spun îi pot răni pe cei din jur mai mult decât cred.

ADVERTISEMENT

Taurii au de făcut și ei câteva alegeri importante, însă de data asta vor fi ceva mai inspirați.

Gemenii sunt în continuare destul de confuzi, destul de debusolați, iar Luna Nouă le vor întări anumite preconcepții.

ADVERTISEMENT

Racii prind din nou putere și se vor concentra asupra unor schimbări pe care le meritau de atâta vreme. Vor pune piciorul în prag și vor îndrăzni să riște totul. De data asta va merita.

Vărsătorii și Peștii trebuie să fie mai iertători

Leii sunt prinși între tot felul de compromisuri. Orice decizie ar lua, vor simți că nu sunt tocmai în apele lor. Vor avea parte de momente frumoase, în schimb, alături de persoanele dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor deveni mai spirituale, vor studia mai mult, vor analiza mai mult anumite cotloane ascunde ale spiritualității.

Balanțele petrec timp cu familia, iar Luna Nouă readuce în viața lor acea tendință de protecționism pe care îl au.

ADVERTISEMENT

Scorpionii și Săgetătorii primesc vești bune și vor fi puși în situații noi, din care vor avea numai de câștigat. Au parte de succes în afaceri.

Capricornii vor lăsa și ei lucrurile lumești, materiale, la o parte pentru o vreme și se vor concentra mai mult pe chestiunile sufletești.

Vărsătorii și Peștii trebuie să învețe să ierte, să uite trecutul, să își panseze rănile. Luna Nouă din 21 iunie vine cu noi provocări.

 

ADVERTISEMENT