Life

Lună Nouă în Rac, pe 6 iulie 2024! Avertismentele lansate de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie

Lună Nouă în zodia Rac pe data de 6 iulie 2024! Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic asupra fiecărui semn zodiacal.
04.07.2024 | 11:14
Luna Noua in Rac pe 6 iulie 2024 Avertismentele lansate de Camelia Patrascanu pentru fiecare zodie
Lună Nouă în zodia Rac pe 6 iulie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Avem o Lună Nouă în zodia Rac, pe 6 iulie 2024, fenomen care se produce o singură dată pe an în semnul de apă. Evenimentul astrologic este unul important, iar Camelia Pătrășcanu explică de ce anume.

Lună Nouă în zodia Rac pe 6 iulie 2024. Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului

Racul vorbește despre casa noastră, corpul în care viețuim sau chiar patria noastră. Casa are șansa să se reînnoiască, să se revitalizeze. Fenomenul e în relație foarte bună cu Saturn. Saturn e un mare înțelept al zodiacului și asigură că înnoirea este cea corectă, adaptată la actualele nevoi. Este și o aliniere spirituală, o regenerare mai bine zis, care ține cont de aspectul spiritual al ființei noastre.

ADVERTISEMENT

Nu doar dorința de succes ori puterea de muncă trebuie să se înnoiască, ci și dimensiunea păcii interioare, a echilibrului, a mulțumirii, a echilibrului.

Pentru Berbeci, această Lună Nouă în Rac aduce siguranță interioară. Știu pe ce drum o apucă, știu cine sunt, au încredere în ei, mulțumire de sine. Își ancorează atitudinile, dispozițiile, poate mai mult decât deciziile. Nu schimbă lucruri doar din teama că nu e bine, ci pentru că așa simt.

ADVERTISEMENT

Taurii au clarificări, răspunsuri la întrebări. Pot avea legătură cu biografia copilăriei, relația cu părinții. Pot înțelege în altă cheie lucruri, poate dureroase. Pot întâlni persoane pe care le știu de foarte multă vreme, care reintră în viața lor cu sens. Are loc o mare înțelegere care le schimbă viața.

Gemenilor li se recunoaște experiența profesională

Gemenii au o Lună Nouă în Rac care vorbește despre bani, văzuți cu multă zgârcenie și economie, acumulați cu hărnicie. Aspectele bune cu autoritatea poate indica o schimbare de ritm profesional. Pot avea o experiență care e recunoscută după multă vreme, căci se recunosc niște rezultate pe care acum le observă alții.

ADVERTISEMENT

Racii, cu Luna în semnul lor, au sentimentul că știu sensul vieții lor, cărarea pe care o au de urmat. În plus, e subliniat un sentiment al onoarei și al demnității. Nu fac rabat de la aceste valori, indiferent de context. Sunt apărătorii dreptății altora, sunt reprezentanții unui anumit grup.

Leii au o Lună aducătoare de pace și liniște. Cam așa simt ei nevoia, să stea deoparte. Perioada asta a anului poate să îi prindă cu o nevoie mai mare de introspecție, recluziune, chiar ascundere. Își încarcă bateriile în locurile cele mai prețuite.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au prieteni, confirmări și popularitate, ca o relaxare după un stres. Încheie o etapă și respiră ușurați. Au succes în etapă, bifează ceva de succes și au ocazia să se relaxeze. Intră într-o altă etapă mult mai relaxantă, după o lungă perioadă în care au fost tensionate, au avut mult de tras și de dat.

Balanțele au putere și onoare la locul de muncă. Caută oamenii de putere și de onoare. Au șansele să găsească răspunsurile potrivite, dar și o mână sigură care îi ajută. Balanțele cu experiență rezolvă necazurile găsind o persoană cu autoritate care știe ce spune.

Săgetătorii își dau seama ce nu le face bine

Scorpionii au o Lună Nouă în Rac cu scopuri clare, foarte motivante. Se apucă de lucruri altfel, în alt context decât atunci când le-au mai abordat. Sunt ajutați să extragă lecții din experiențele trecute. Cu alte cuvinte, sunt mai bine așezați pe o cale pe care voiau să meargă de mai multă vreme.

Săgetătorii își conservă energia, puterea, tinerețea. Mulți își dau seama că e important nu doar ce le place, ci și ce le face bine. Trebuie să fie mai atenți și grijulii cu ei. Sunt atenți și la aspectele materiale, bine ilustrate pe hartă. Găsesc soluții pentru a rezolva o problemă materială.

Capricornii pot schimba ritmul în relația personală. Devin mai receptivi și mai interesați de parteneri. Este o avanpremieră la felul în care va decurge relația din vara lui 2025 până în vara lui 2026. Dacă sunt atenți la partener și înțeleg la timp și la vreme ce se întâmplă cu el, vor ști ce să facă astfel încât anul viitor să nu aibă probleme, poate chiar și juridice.

Vărsătorii pot avea o altă abordare, alt ritm de muncă. E o Lună Nouă în Rac bună pentru sănătate. Au grijă la alimentație, la exercițiile care le țin tonusul. Se întorc la o activitat de siguranță pe care o cunosc. o stăpânesc foarte bine.

Peștii au o Lună foarte creativă. Imaginația exultă la cote maxime. Au mai avut aspecte de genul ăsta, iar fenomenul îi face să extragă din experiențele trecutului toată înțelepciunea și puterea pentru a o urma o cale personală.

 

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!