Life

Lună Nouă în Scorpion pe 15 noiembrie. Vești neplăcute pentru Tauri, Balanțe și Gemeni

10.11.2020 | 12:27
Luna Noua in Scorpion pe 15 noiembrie Vesti neplacute pentru Tauri Balante si Gemeni
Lună Nouă în Scorpion pe 15 noiembrie. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Nouă în zodia Scorpion pe 15 noiembrie, iar duminica acestei săptămâni va aduce câteva momente de cumpănă pentru unele semne din horoscop.

Evenimentul astrologic care va încheia săptămâna în curs va fi unul destul de perturbator mai ales pentru zodiile care au tot amânat anumite decizii sperând că timpul le va rezolva pe toate în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Timpul, ce-i drept, le rezolvă, însă destinul este imprevizibil, iar Luna Nouă le va aduce aminte în special Taurilor, Balanțelor și Gemenilor că niciodată nu trebuie să se culce pe o ureche.

Lună Nouă în Scorpion pe 15 noiembrie: care sunt efectele

Taurii vor fi nevoiți să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut în relația lor amoroasă. Este timpul să renunțe la orgoliu căci altfel ar putea pierde tot ce au construit. Gemenii și Balanțele sunt nevoite să renunțe și ele la unele lucruri, la anumite sume financiare, căci sunt foarte solicitați începând cu data de 15 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Săgetătorii vor avea cumva același destin odată cu producerea Lunii Noi în Scorpion de pe 15 noiembrie.

Pentru ei, cel mai important lucru va fi dobândirea liniștii interioare, iar astrele îi vor ajuta să își găsească echilibrul.

ADVERTISEMENT

Racii și Vărsătorii au probleme în dragoste

Racii vor fi și ei puși în situații dificile din punct de vedere sentimental, la fel ca Taurii. Sosește ora adevărului pentru acești nativi de apă.

Leii au parte de o infuzie de energie de la Luna Nouă și o vor folosi pentru a finaliza anumite proiecte începute în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pun osul la treabă mai mult ca oricând, însă vor lua în calcul o mai bună organizare din punct de vedere sentimental. Da, vor ajunge la concluzia că trebuie să-și trăiască și viața intimă, nu doar pe cea profesională, și vor face câteva lucruri în acest sens.

Scorpionii sunt protejați de magia Lunii Noi, iar pentru mulți vor deveni misterioși în următoarea perioadă.

Capricornii și Peștii au parte de bucurii din partea celor dragi, iar asta îi va liniști din multe puncte de vedere.

Vărsătorii continuă să sufere din iubire și simt că parcă nu se mai termină telenovela dramatică din viața lor. Pe 15 noiembrie ar putea avea o mică revelație.

ADVERTISEMENT