Life

Lună Nouă în Taur pe 11 mai 2021. Avertismente pentru zodii

08.05.2021 | 19:59
Luna Noua in Taur pe 11 mai 2021 Avertismente pentru zodii
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă din Taur de pe 11 mai ne aduce o serie de momente spectaculoase, potrivit astrologilor. Află cum va influența acest eveniment fiecare zodie în parte.

Berbecii sunt în pragul descoperirii unor lucruri de care depinde viitorul lor profesional. Au tot felul de reticențe în continuare, dar astrele se așază în cele din urmă în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt avantajați pentru că reușesc să comunice mai bine ca niciodată. Următoarea perioadă este bună din punct de vedere sentimental. Se pot baza pe persoana iubită în tot ce întreprind.

Lună Nouă în Taur pe 11 mai 2021: efectele asupra zodiilor

Gemenii nu sunt prinși pe piciorul bun, așa că trebuie să fie foarte atenți ce decizii iau în perioada viitoare, mai ales din punct de vedere financiar. Nu este exclus să își ajusteze bugetul pe ici, pe colo.

ADVERTISEMENT

Racii sunt cuprinși de tot felul de sentimente nostalgice în perioada imediat următoare. Le trec prin minte tot felul de scenarii de tipul: „ce ar fi fost dacă alegeam așa la un anumit moment?”.

Leii sunt puși pe ceartă din 11 mai încolo pentru că își revendică anumite drepturi care le-au fost încălcate mai mult timp. Nu mai au răbdare cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele încheie un moment important din viața lor, o etapă dificilă. De acum încolo totul va decurge conform așteptărilor și își fac din nou iluzii.

Balanțele sunt cuprinse de tot felul de angoase a căror origine nu o vor descoperi curând.

Săgetătorii, drum nou pe tărâmul iubirii

Scorpionii se bazează exclusiv pe perspicacitatea lor, pe fler, pe intuiția specifică acestui semn de apă. Au și ei de făcut alegeri grele.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii își dau o șansă nouă la dragoste, așa că din 11 mai inima lor va fi deschisă către altceva.

Capricornii sunt într-o continuă petrecere. Lucrurile merg atât de bine în viața lor încât încep să se plictisească.

Vărsătorii dau randament la locul de muncă și vor fi răsplătiți pentru loialitatea și ingeniozitatea lor.

Peștii sunt pe picior greșit aproape toată săptămâna, iar Luna Nouă din zodia Taur le accentuează anumite stări, anumite frici, anumite ezitări.

 

ADVERTISEMENT