Life

Lună Nouă în zodia Balanță pe 26 septembrie 2022. Vărsătorii, prinși între ciocan și nicovală

Luna Nouă din zodia Balanță de pe 26 septembrie aduce câteva evenimente în viețile noastre. Cine e avantajat în perioada care urmează?
16.09.2022 | 14:34
Luna Noua in zodia Balanta pe 26 septembrie 2022 Varsatorii prinsi intre ciocan si nicovala
Lună Nouă în zodia Balanță pe 26 septembrie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Pe 26 septembrie 2022, avem Lună Nouă în zodia Balanță. Fenomenul astrologic îi poate pune în încurcătură pe Vărsători, însă nu sunt singurii care se vor lovi de greutăți.

Lună Nouă în Balanță pe 26 septembrie 2022

Sfârșitul lunii septembrie aduce un nou eveniment astrologic, unul care își va pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt ceva mai dispuși să asculte, să accepte și alte sfaturi și păreri. Au multe planuri de viitor, iar de unele dintre ele se vor apuca fără să mai analizeze totul în detaliu.

Taurii prețuiesc fiecare moment pe care îl petrec cu persoanele dragi. Sunt mai atenție la nevoile celorlalți, mai săritori, mai concilianți. Cât despre Gemeni, aceștia se pun în niște situații dificile din punct de vedere financiar. Unele achiziții s-ar putea dovedi niște țepe.

ADVERTISEMENT

Racii recunosc unele greșeli pe care le-au făcut în trecutul lor. Iau totul de la zero în unele relații. Știu cum să abordeze unii oameni de data aceasta.

Leii duc anumite bătălii pe care le și câștigă. Este vorba despre un conflict de idei. Fecioarele au parte de momente frumoase pe care le petrec cu prietenii. Luna Nouă le face mai sociabile și mai implicate în activitățile de grup.

ADVERTISEMENT

Scorpionii vor să ia o pauză de la tot

Balanțele dau tot ce au mai bun pentru a se integra în cercuri noi. Sunt deschise, active, extrem de ambițioase. Scorpionii sunt puși pe leneveală. Ziua de 26 septembrie nu le spune mare lucru. Vor să se relaxeze, să își închidă telefonul și să se odihnească.

Săgetătorii fac tot felul de eforturi pentru a ieși în față la locul de muncă. Vor fi, în cele din urmă, remarcați de cine trebuie. Capricornii pun paie pe foc într-un conflict care s-ar putea să le aducă necazuri.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt prinși între ciocan și nicovală la final de lună. Trebuie să facă pace între persoane care nu se înțeleg între ele, dar care sunt apropiate de sufletul lor.

Peștii se focusează pe anumite activități noi. Vor să evolueze, să învețe, să demonstreze lumii că pot face lucruri diferite și pot excela și în alte domenii.

ADVERTISEMENT