Life

Lună Nouă în zodia Berbec! Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra zodiilor. Săgetătorii, în vizor!

Este Lună Nouă în zodia Berbec, iar Camelia Pătrășcanu vine cu explicațiile acestui fenomen astrologic pentru fiecare zodie.
20.04.2023 | 11:30
Luna Noua in zodia Berbec Camelia Patrascanu explica efectele asupra zodiilor Sagetatorii in vizor
Lună Nouă în zodia Berbec. Horoscop Camelia Pătrășcanu face previziuni. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Berbec își va pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale. Astrologa Camelia Pătrășcanu vine cu explicațiile acestui eveniment important  care se produce azi, 20 aprilie 2023.

Lună Nouă în zodia Berbec. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Luna Nouă ne poate da de furcă întrucât nu se înțelege cu Pluto. Facem totul de capul nostru, ba chiar e recomandat să facem asta, să fim voluntari, să facem acele acțiuni care ne reprezintă, ce gândim, cine suntem, ce virtuți vrem să promovăm. Facem lucrurile în stilul nostru.

ADVERTISEMENT

Unii au curaj să spună nu, în special. Lucrul ăsta face valuri în familie ori în cercul de prieteni. S-ar putea să deranjeze pe cineva. Nu ne lăsăm intimidați, nu suntem rușinați de lucrurile pe care vrem să le facem. Această Lună Nouă indică puterea de a spune NU.

Nu trebuie să ne lăsăm intimidați pentru că îi punem pe toți în cap. Sunt lucruri pe care le putem face în premieră, iar faptul că suntem conectați cu spiritul nostru, cu conștiința noastră, vrem să fim cu adevărat noi înșine. Suntem conectați cu o putere lăuntrică pe care nu am mai experimentat-o.

ADVERTISEMENT

Această Lună Nouă e una lămuritoare pentru Gemeni din multe puncte de vedere

Pentru Berbeci, e o Lună Nouă fantastică. Le dă curajul să ia o poziție net distinctă de a altor persoane. Poate că unii au curajul să iasă dintr-un grup sau să ia atitudine, să meargă contra curentului. Nu ascultă de ordinele altora. Nu se lasă intimidați, chiar dacă altul sau alții au putere. Nu le pasă de pierderi sau de costuri. Sunt împinși pe o cale care nu e a lor.

Pentru Tauri, iese la suprafață o toxicitate, o situație dificilă pe care a suferit-o. E vorba de un abuz de putere care s-a făcut, fie că s-au asociat cu cine nu trebuie, fie au fost exploatați într-un fel și își dau seama că a fost neplăcut. Află informații despre persoane în care au avut încredere, se arată împăratul cât este de gol. Au niște revelații, văd în clar niște lucruri.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, e o Lună Nouă care îi lămurește cu privire la grupul în care trăiesc sau prieteniile importante pe care le au. Mulți se simt singuri în opiniile lor. Sunt într-o sete mare de un anturaj care să fie asemenea lor. Mulți spun că nu găsesc pe nimeni care să vadă lucrurile precum ei.

Pentru Raci, este o Lună Nouă care le dă foarte multă putere, puterea de a-și depăși limitele. Poate fi vorba de o funcție de care nu le mai pasă că o pierd. Își asumă curajul de a pierde ceva important. Rezultatul acestei atitudini curajoase este că își găsesc după aceea alt grup, alt context, alt mediu.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au curajul de a-și depăși limitele

Pentru Lei, este o Lună Nouă care vizează niște lămuriri în legătură cu un context, niște etichete, o anumită imagine pe care au avut-o ei până acum. Poate recunosc că au greșit! Recunosc că nu se mai ghidează după anumite principii. Un statut public este schimbat și anunță cu multă mândrie noile lor decizii.

Pentru Fecioare, este o Lună Nouă care le dă curajul să își depășească niște limite. E necesar să se provoace, să iasă din comoditate, să iasă din inerție. Au curajul să se bazeze pe propriile forțe, chiar dacă nu au experimentat cât lucruri sunt capabile să facă. Se provoacă destul de mult, asumându-și că vor depăși un anumit context, handicap pe care l-au avut.

Pentru Balanțe, această Lună Nouă care formează în zona relațiilor apropiate. Își dau seama cum sunt văzute de alții. Nu e cazul să ceară unei persoane apropiate să facă niște lucruri. Își dau seama de incapacitățile altuia. Pot avea dezamăgiri, dar e mai bine să se lămurească și să se distanțeze, în sensul de a nu mai aștepta după alții.

Pentru Scorpioni, Luna se adresează muncii. Pentru că nu se înțelege cu Pluto, își dau seama că s-au înhămat la ceva greu. Pot să se provoace foarte mult. Lucrează și în locul altora. Își dau seama că pe umerii lor stă totul. Poate fi o Lună Nouă care îi îndeamnă să facă niște acțiuni cu mare implicare și fizică, și mentală.

Săgetătorii se preocupă de imaginea de sine

Pentru Săgetători, fenomenul vizează mai curând imaginea de sine. Sunt foarte realiști, transparenți, autentici, în legătură cu propria persoană. Unii văd în clar că au exagerat, care le sunt calitățile și care le sunt defectele. Trebuie să vadă ce au de ajustat la ei.

Capricornii au și ei o Lună Nouă în zona siguranței personale. Pot trăi o revoluție personală. Unii se apucă de sport, vor să întinerească. E vorba mai mult de rolul lor în familie, raporturile cu părinții. Poate fi vorba de niște momente din biografia lor, pe care acum le văd într-un mod mai realist.

Pentru Vărsători, Luna Nouă vizează planurile, acțiunile în care se implică. Pe unele le vor continua, pe altele nu. Au curajul să spună că nu vor să meargă mai departe sau să meargă pe un drum, chiar dacă este mai greu. Unele drumuri pot fi urmate din convingere și crezuri. Pot face niște declarații importante, de asumare a propriilor principii.

Pentru Pești, e o Lună Nouă în zona câștigurilor și a banilor. În ultimele 30 de zile și-au definit puternic modul în care vor să muncească. Tensiunile pe care această Lună Nouă le face cu Pluto indică faptul că nu se mai lasă intimidați de nimeni. Fac tot ce le dictează flerul, intuiția, harul, talentul. Unii Pești pot alege o acțiune care surprinde pe toată lumea.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT