Life

Lună Nouă în zodia Berbec! Camelia Pătrășcanu explică efectele: Săgetătorii se pot îndrăgosti

Lună Nouă în zodia Berbec, azi, 21 martie, de la ora 19:00. Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic pentru fiecare zodie.
21.03.2023 | 08:30
Luna Noua in zodia Berbec Camelia Patrascanu explica efectele Sagetatorii se pot indragosti
Lună Nouă în zodia Berbec. Camelia Pătrășcanu vine cu vești mari pentru zodii. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Berbec este explicat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Renumita astrologă deslușește cum vom fi afectați, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Lună Nouă în zodia Berbec. Camelia Pătrășcanu: efectele au loc până pe 23 martie 2023

Luna Nouă se formează în Berbec astăzi, 21 martie 2023, și vine cu câteva surprize demne de menționat. Fenomenul are loc la ora 19 și vorbim de prima conjuncție Soare-Lună, pentru că vom mai avea parte de una pe 20 aprilie.

ADVERTISEMENT

Berbecul ne ajută și ne inspiră să ne îndeplinim planurile pe care ni le-am propus. Luna Nouă vine cu multe lecții, dar și cu multe ajutoare. Nu trebuie să ne facem planuri ca să mulțumim doar pe alții. Trebuie să ne propunem lucruri despre care știm că le putem realizat prin propriile forțe.

Trebuie să ne așternem pe o foaie viziunea pe care o avem despre un lucru: care este efectul sau beneficiul final al acțiunilor noastre. Indiferent ce dorim să facem, scopul final nu e să deținem acel ceva, ci să ne bucurăm de acel ceva, să atingem acea stare pe care ne-o dorim. Efectele Lunii se păstrează până în seara zilei de 23 martie!

ADVERTISEMENT

Ce aduce această Lună Nouă din zodia Berbec pentru Tauri: pot fi amânate niște acțiuni

Pentru Berbeci, pentru că se întâmplă chiar la începutul zodiei lor, se bazează pe istețime. Au nevoie de informații. Își pun mintea la lucru. Mercur, de care dispun, îi invită să aibă o detașare și luciditate mai pronunțate. Pornesc, într-adevăr, cu foarte multă energie la lucru. Au toate șansele să facă lucruri mari.

Pentru Tauri, este o Lună Nouă foarte specială. Deși este un moment de deplină acțiune, la ei harta indică răbdare. Pot acționa, dar mai ales prin analizarea acțiunilor celorlalți. Pot acționa acolo unde apare un loc gol prin non-acțiunea cuiva. Este posibil chiar ca unii Tauri să amâne o anumită acțiune și la următoarea Lună Nouă, pe 20 aprilie, să fie mai pregătiți.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, este o Lună Nouă care îi invită să aibă o viziune mai amplă asupra vieții. Își fac planuri de viitor, poate chiar mai multe, în buna lor tradiție. Au nevoie de libertate și asta aduce o dorință mai mare de a ieși din cutie. Pot afla soluții dacă se sfătuiesc cu oamenii sau urmăresc modele care au reușit să aibă succes, să se rupă de un sistem.

Pentru Raci, este o Lună Nouă cu o mare energie mai ales în carieră și reputație. Pot avea niște oferte grozave de a ocupa posturi mai înalte. Li se dau pe mână niște proiecte de care trebuie să se ocupe. Sunt scoși din starea de confort. Dacă nu se simt bine unde se află, Luna Nouă le dă curaj să își spună punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de faimă și bani

Pentru Lei, fenomenul vine cu deschidere, cu o perspectivă nouă. Pe baza unor informații primite în avans, înaintea altora, își fac un tablou de ansamblu și schimbă niște strategii sau direcții. Schimbă destul de semnificativ felul în care își rezolvă treburile. Tinerii pot alege o altă direcție de educație. Se configurează o altă cărare de viață.

Pentru Fecioare, această Lună Nouă din zodia Berbec aduce curajul de a-și cere drepturile. Unele pot primi onorarii mai mari. Altele prind curajul să înceapă niște acțiuni care le pot aduce și faimă, nu doar bani. E o Lună Nouă care se bazează pe calitatea relațiilor de colaborare. Au nevoie de un hei-rup. Unele Fecioare se mobilizează și când văd că nu au cu cine să conlucreze.

Balanțele sunt ajutate în viața socială. Sunt stimulate să își dorească o reinventare, o reîmprospătare a lor, inclusiv stilistică. Tânjesc după tinerețe, după revigorare, după regenerare. Au avântul necesar pentru a nu se mai lăsa pradă timpului, bătrâneții, beteșugului, oboselii. De asemenea, sunt mai vocale Balanțele, poate mai ofensive, poate curtează alte persoane. Sunt mai vizibile din acest moment.

Scorpionii au proiecte noi la muncă. Pun mâna la treabă și fac multe lucruri din propria lor inițiativă. Depind mai puțin de cei din jur. E bine să își propună acele lucruri pe care le pot rezolva mai bine singuri.

Capricornii își pot mări averea

Săgetătorii au parte de bucurie, entuziasm și tinerețe. Mulți se poartă ca niște adolescenți și lucrul ăsta îi aranjează: au umor, sunt optimiști. Au un optimism molipsitor. Acestea sunt energiile momentului. Luna Nouă îi ajută să înceapă, de plăcere, un proiect nou. Unii se pot îndrăgosti.

Capricornii au parte de o mare dinamică în familie, în casă. Gândesc strategii prin care își pot mări averea. Ei trebuie să hotărască în ce se implică și ce proiecte au pe mână. E bine să își vadă de pătrățica lor la locul de muncă.

Vărsătorii au proiecte noi pe care le pot începe acum sau unul și bun. Fac ceva ce alții n-au mai făcut ori într-un alt stil față de cum au făcut alții. Aduc elemente noi în mediul lor de lucru. Își urmăresc propria lor idee indiferent de ce spun ceilalți. Să își folosească originalitatea și creativitatea. Au chef de excursii și de mișcare.

Lună Nouă în zodia Berbec. Pentru Pești, fenomenul astrologic aduce proiecte bune din punct de vedere financiar. Își propun să scoată bani din orice, dacă se poate. Saturn, în semnul lor zodiacal, aduce un bun ritm și consecvență. Acumulând multă experiență, pot folosi această Lună Nouă ca de acum încolo să urmeze un drum ascendent.

 

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români