Life

Lună Nouă în zodia Pești pe 19 februarie 2023. Schimbări colosale pentru Capricorni și Vărsători

Luna Nouă din Pești, care se produce pe 19 februarie 2023, vine cu multe lecții de viață, în special pentru Scorpioni, Săgetători și Fecioare.
18.02.2023 | 20:00
Luna Noua in zodia Pesti pe 19 februarie 2023 Schimbari colosale pentru Capricorni si Varsatori
Lună Nouă în zodia Pești pe 19 februarie 2023. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Luna Nouă în Pești vine cu o energie specifică noilor începuturi, acceptării unor realități complet diferite, chiar salturi interesante din punct de vedere tehnologic sau al cunoștințelor spirituale.

Lună Nouă în zodia Pești pe 19 februarie 2023

Având în vedere că se formează în zodia Pești, una din zodiile duale, fenomenul de Lună Nouă este ca o sabie cu două tăișuri: pe unii îi va ajuta foarte mult, în timp ce pe ceilalți îi va scutura nițel ca să aibă de învățat din greșelile făcute până acum.

ADVERTISEMENT

Zodiile care vor primi câteva lecții de viață importante, așadar, sunt: Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Săgetător și… Pești! Nu e întâmplător faptul că mai sunt două zodii duale, pe lângă Pești, și anume Gemenii și Fecioarele, dar și una triplă, Săgetătorul.

Nativii care se vor bucura de înfăptuirea anumitor dorințe, de lucruri bune în viața lor sunt Taur, Rac, Leu, Balanță, Capricorn și Vărsător. Pentru ei, începe o etapă ceva mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să învețe să nu mai ridice tonul și să accepte părerile diferite. Gemenii sunt supuși unor dușuri reci care vin de unde nu se așteaptă. Minciuna nu mai poate fi folosită ca armă, așa că trebuie să spună adevărul în tot ceea ce fac.

Taurii pornesc pe un drum nou și bun

Fecioarele sunt cuprinse de tot felul de angoase, ca și cum stresul ar fi pus stăpânire cu totul pe ele. De aici până la a cădea în anumite vicii sau capcane emoționale e un pas. Lecția pentru ele este să caute cu orice preț echilibrul, să facă totul cu măsură, chiar și lucrurile care le fac plăcere.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt pe o axă karmică a moștenirii necazurilor de la strămoși. Trebuie să înțeleagă ce au greșit predecesorii ca să nu eșueze exact în aceleași puncte. Săgetătorii trebuie să învețe să se iubească mai mult și să nu mai depindă emoțional de alții. Același lucru este valabil și pentru Pești!

Taurii au parte de un început promițător, unul care le poate aduce bani, Racii se simt mai motivați și mai împăcați cu propriile lor umbre. Leii sunt veseli și energici, Balanțele se transformă în sufletul petrecerii oriunde merg.

ADVERTISEMENT

Capricornii și Vărsătorii au parte de schimbări colosale. În cazul lor, mari dorințe, poate chiar unele din copilărie, devin în următoarele zile realitate!

 

 

 

 

ADVERTISEMENT