Life

Lună Nouă în zodia Rac pe 10 iulie 2021. Ce se întâmplă cu Fecioarele și Capricornii

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Rac de pe 10 iulie 2021 va avea efecte asupra mai multor nativi.
05.07.2021 | 11:21
Luna Noua in zodia Rac pe 10 iulie 2021 Ce se intampla cu Fecioarele si Capricornii
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă care se va produce sâmbătă, 10 iulie 2021, în zodia Rac își va spune cuvântul în relațiile personale ale tuturor zodiilor.

Dacă prima parte a anului a venit cu marcaj pe carieră și sănătate pentru mulți, iată că din 10 iulie lucrurile se schimbă din alte puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Relațiile parteneriale, de dragoste, de prietenie ar putea suferi mari modificări. Există și câteva zodii ceva mai irascibile, pe care ar fi bine să nu le minți în această perioadă dacă nu vrei să te arzi.

Lună Nouă în zodia Rac pe 10 iulie 2021

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reușesc să se dumirească din multe puncte de vedere cu referire la relațiile cu oamenii din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Capricornii nu mai au răbdare cu oamenii și nu mai suportă ipocrizia. Vor deveni destul de autoritare cu cei care vor încerca să le subjuge într-un anumit fel. Este indicat să se apere, să nu lase să fie călcate în picioare.

Taurii sunt ceva mai temperați. Își văd de ale lor și se focusează foarte mult pe confortul locuinței lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) duc și ele niște războaie dincolo de aparențe. Scorpionii pun la cale tot felul de șiretlicuri noi, iar de data asta unele planuri s-ar putea să dea roade.

Racii sunt puși în stiuații nefavorabile

Racii sunt puși în situații neprietenoase. O persoană apropiată îi implică fără voia lor în tot felul de conflicte, de discuții neașteptate.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut din punct de vedere profesional. Nici în dragoste lucrurile nu stau tocmai roz.

Zodiile de foc ( Berbec, Leu, Săgetător) se concentrează asupra muncii lor mai mult ca oricând. Sunt implicați în tot felul de proiecte personale și îi pot angrena și pe ceilalți în ele. Au un oarecare noroc financiar, în special Leii.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse pe ducă. Balanțele au nevoie mai mult ca oricând de o vacanță, iar Vărsătorii sunt pregătiți pentru o suită de schimbări pe plan sentimental.

Gemenii sunt și ei gata de aventură, mai ales că în perioada următoare vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai provocatoare. Au de-a face cu oameni noi, iar asta îi entuziasmează.

 

ADVERTISEMENT