Life

Lună Nouă în zodia Rac, pe 17 iulie 2023! Camelia Pătrășcanu, anunțuri decisive!

Lună Nouă în zodia Rac, pe 17 iulie 2023! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai importante predicții astrologice ale momentului.
16.07.2023 | 11:44
Luna Noua in zodia Rac pe 17 iulie 2023 Camelia Patrascanu anunturi decisive
Lună Nouă în zodia Rac. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Rac, pe 17 iulie 2023. Camelia Pătrășcanu oferă, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK, cele mai importante previziuni astrologice ale momentului.

Lună Nouă în zodia Rac pe 17 iulie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Luna Nouă se produce seara, târziu, în data de 17 iulie 2023, însă efectele se vor simți mai devreme.

ADVERTISEMENT

Noaptea de 16 spre 17 iulie va fi plin de stele, iar acest moment este magic. Se formează aspecte frumoase. E un moment tainic, în care sufletul ne vorbește. E bine să ascultăm această voce a sufletului.

Lună Nouă în zodia Rac. Avem practic trei nopți în care conexiunea cu sufletul e foarte puternică. Nu doar pentru că e Lună Nouă în zodia Rac, ci pentru că această Lună e vegheată de Neptun și Uranus. Uranus ne poate da vise care ne povestesc despre viitor. Apar intuiții, viziuni. Chiar pe parcursul zilei, în urma unui somn anumit, a călătoriei în spațiile răspunsului, a doua zi se pot produce coincidențe și sincronicități care ne dau răspunsul de care avem nevoie.

ADVERTISEMENT

Neptun ne vorbește, apoi, despre conexiunea cu Universul. Indiferent ce vremuri trăim, există niște legi care guvernează lumea înspre lumină, iubire, umanism. Există, cumva, o logică superioară, mai mult intuitivă decât rațională a lucrurilor.

Berbecii se simt siguri pe ei

Berbecii au un sentiment de siguranță de sine, irațional, inexplicabil, căci nu ține de un sprijin concret. Vine dintr-o lume interioară. Își găsesc locul, indiferent de ce se întâmplă în jur. Cumva, au o susținere, o siguranță, o certitudine, prin faptul că sunt în viață, că au experiența acumulată.

ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Rac. Taurii au multe înțelesuri, au un soi de liniște care poate coborî în sufletul lor. Această Lună Nouă îi face să înțeleagă mai bine anumite aspecte. Fac niște conexiuni ori găsesc persoane care gândesc ca ei, că nu sunt singurii care gândesc într-un fel.

Gemenii au Luna fixată într-un spațiu foarte pragmatic, al siguranței materiale și financiare. Au senzația că știu ce au de făcut, că se pot descurca. Sunt mulțumiți de felul în care și-au gestionat puterea, potențialul. În cazul lor, se pot baza pe experiența profesională și rezultatele profesionale.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, această Lună Nouă e aducătoare de revelații. Cerul le vorbește și tocmai de aceea sufletul lor poate primi, până pe 18 iulie, putere, ghidare, lumină, liniște și pace. Poate prin gura unor persoane care îi sfătuiește de bine.

Leii au o Lună Nouă care se referă mai mult la familie, la casă. Au o putere mare de evocare a unor momente mai delicate, poate chiar în raporturile lor cu persoane apropiate cândva, cu care și-au făcut reproșuri. Luna vine cu tihnă, pace, înțelegere, compasiune.

Fecioarele se pot îndrăgosti

Lună Nouă în zodia Rac. Fecioarele pot avea parte de rememorarea unui moment afectiv, a unei iubiri din trecut cu scop de vindecare sufletească. Pentru alte Fecioare, se poate trezi o mică poveste de iubire sau un mic moment, chiar și cei care sunt în relație, de revelație afectivă.

Balanțele au inspirație, mai ales în rolul lor familial. Pentru unele Balanțe, familia poate fi colectivitatea de la locul de muncă. Sunt înțelegători, consolatori, vindecători. Își asumă rolul de a ghida și a proteja.

Scorpionilor li se vorbește cumva de viitor. Cei care sunt plecați au activat dorul de casă. Unii se întorc de peste mări și țări sau sunt în stare să se deplaseze pe mari distanțe pentru a găsi ideea de casă a lor.

Săgetătorii au o Lună Nouă care le poate da de înțeles că intră într-o altă etapă financiară, materială și corporală. Viața poate lăsa urme pe corp. Alții se gândesc la averea lor, față de care au viziuni, anticipări. Vor să își securizeze averea.

Lună Nouă în zodia Rac: Capricornii au revelații sufletești

Capricornii pot avea revelații la nivel sufletesc legat de partenerul de viață: dacă îl au, nu îl au, cine e etc. Foarte multe planete sunt pe zona relației, a omului din fața lor, a colaboratorului cel mai apropiat.

Lună Nouă în zodia Rac. Vărsătorii au Luna în zona activităților de zi cu zi, a responsabilităților uzuale: profesie, casă, proprie îngrijire. Fenomenul îi poate invita pe Vărsători să facă mai mult pentru sănătatea lor. Se simt inspirați pentru asta, nu își propun, nu e voință. E un glas din interior. Pe de altă parte, pot avea proiecte inspirate în profesie.

Peștii au Luna în zona sufletului. Sunt chemați să vorbească mai mult cu sufletul lor. Se întreabă dacă stilul de viață construit e corect pentru sufletul lor, dacă fac destul, dacă fac totul cu încredere și bucurie sau nu. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română