Life

Lună Nouă în zodia Rac pe 29 iunie 2022. Leii descoperă adevăruri neplăcute

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Rac de pe 29 iunie 2022 va influența într-o mică sau mai mare măsură viețile zodiilor. Leii pot afla câteva adevăruri nu tocmai plăcute.
27.06.2022 | 14:32
Luna Noua in zodia Rac pe 29 iunie 2022 Leii descopera adevaruri neplacute
Lună Nouă în zodia Rac pe 29 iunie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Nouă în zodia Rac pe data de 29 iunie 2022, fenomen astrologic pe care îl vom resimți pe plan individual în mod diferit. Raportat la zodii, Leii, Fecioarele și Balanțele pot avea anumite probleme sufletești, dar și revelații uriașe.

Lună Nouă în zodia Rac pe 29 iunie 2022

Să începem cu Berbecii! Nativii de foc sunt dispuși să facă mai multe eforturi pentru ceea ce își doresc. Dacă până acum intrau în posesia anumitor bunuri ușor, de data asta se schimbă puțin regulile.

ADVERTISEMENT

Lună Nouă le dă motivația, energia și crezurile necesare să își învingă suspiciunile în calea lor spre succes.

Taurii pot fi avantajați în zona carierei, în sensul că vin cu idei noi care pot fi aplicate și de alții. Continuă să fie tranșanți la locul de muncă, doar că de data asta sunt mai ascultați.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cu gândul departe, adică undeva în trecut. Multe evenimente prin care au trecut în adolescență sau imediat după perioada adolescenței sunt retrăite acum și privite cu alți ochi. Își vor da seama de cât de multe greșeli au făcut.

Racii stau cel mai bine la capitolul emoții. Se așază, treptat, lucrurile în viața lor. Au suficiente motive de bucurie și vor trăi fiecare clipă la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de Lei, aici nisipurile pot fi mișcătoare. Nativii de foc află niște minciuni pe care le-au spus alții despre ei la un moment dat. Nu le va cădea tocmai bine să afle că au fost trădați de cei pe care îi considerau prieteni.

Fecioarele au dileme

Fecioarele au tot felul de întrebări. Sunt măcinate de tot felul de dileme existențiale. Mintea nu le dă deloc pace și pot trece foarte ușor de la o stare de euforie la angoasă. Este bine că stau de vorbă cu ele, că se analizează critic, că fac eforturi pentru a se cunoaște mai bine. Vor ieși câștigate dacă vor trage concluziile corecte.

ADVERTISEMENT

Balanțele au cam aceleași probleme ca vecinele lor, Fecioarele. Diferența este că dilemele nativilor de aer au în prim-plan în special relațiile cu cei din jur, cu familia.

Scorpionii sunt ceva mai responsabili cu munca pe care o au de depus și îi vor implica pe colegi într-un mod diferit. Vor fi serioși, însă vor împleti disciplina cu spiritul ludic.

Săgetătorii trec de la o stare la alta, gândindu-se cum ar fi fost viața lor dacă ar fi făcut alte alegeri în anumite momente. Capricornii își revin puțin din punct de vedere financiar, dar nu dispar dramele amoroase.

Vărsătorii sunt pe cai mari până spre prima jumătate a lunii iulie. Luna Nouă din Rac le dă multă veselie. Peștii investesc și fac tot felul de achiziții cu banii pe care îi obțin de unde nu se așteaptă.

 

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire