Life

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 14 decembrie. Se întoarce roata pentru mulți

02.12.2020 | 11:09
Luna Noua in zodia Sagetator pe 14 decembrie Se intoarce roata pentru multi
Lună Nouă în Săgetător. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Nouă în zodia Săgetător pe 14 decembrie, iar acest eveniment astrologic va veni ca un aer de oxigen pentru foarte mulți nativi.

Lucrurile se vor schimba destul de mult, în bine, mai ales pentru persoanele născute într-o zodie de foc sau de pământ.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi marii beneificiari ai acestui eveniment astral. Berbecii își găsesc în sfârșit liniștea și echilibrul după care tânjeau foarte tare, iar de la jumătatea lunii decembrie încolo s-ar putea chiar să își găsească jobul ideal.

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 14 decembrie: care sunt efectele fenomenului

Leii devin mai veseli, mai energici. Ies din starea de amorțeală și devin conștienți de lucrurile care sunt cu adevărat esențiale în viața lor.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii își găsesc și ei liniștea, poate chiar într-o casă nouă. Au de gând să facă multe schimbări, iar lucrurile în care cred încep să se arate și nu sunt doar niște lozinci.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac tot posibilul să dea randament la locul de muncă, deși simt nevoia acută de o pauză, de o minivacanță, de o reîncărcare a bateriilor departe de oameni.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puțin irascibili din cauza Lunii Noi și pot avea reacții neplăcute, așa că ideal ar fi să își controleze nervii mai mult. Fecioarele continuă să reziste în fața dificultăților, iar pe 14 decembrie vor avea o revelație care le va schimba viața nu în bine, ci în foarte bine.

Racii și Scorpionii sunt puși pe ceartă

Capricornii au parte de multă iubire. Cei care sunt acum singuri și-ar putea cunoaște sufletul pereche în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun mare preț pe conunicare începând cu 14 decembrie, chiar dacă nu vor avea parte de dialoguri tocmai comode, iar aici ne referim mai ales la Raci și Scorpioni, veșnic puși pe harță.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au parte de momente frumoase în familie. Gemenii și Balanțele se concentrează exclusiv asupra binelui celor dragi și renunță un pic la ei pentru părinți, copii sau nepoți, în timp ce Vărsătorii se concentrează mai mult asupra existenței lor, lăsându-i pe cei din jur la o parte.

 

ADVERTISEMENT