Life

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2022. Peștii sunt puși în situații imposibile

Următoarea Lună Nouă va fi în zodia Săgetător, pe 24 noiembrie 2022. Află cum sunt afectate zodiile de acest fenomen astrologic!
16.11.2022 | 17:52
Luna Noua in zodia Sagetator pe 24 noiembrie 2022 Pestii sunt pusi in situatii imposibile
Lună Nouă în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Săgetător, care va avea loc pe 24 noiembrie 2022, îi va pune într-o încurcătură pe Pești. Mai multe semne zodiacale vor trece prin tot felul de situații care mai de care mai neprietenoase.

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 24 noiembrie 2022

Berbecii își șlefuiesc mai bine talentele pe care până acum nu le-au prea băgat în seamă. Luna Nouă le oferă posibilitatea nativilor de foc să înceapă proiecte noi, să își scoată la iveală creativitatea. Vor avea mult de muncit, dar tot efortul lor nu va fi în zadar.

ADVERTISEMENT

Taurii se reîntâlnesc cu vechi prieteni din copilărie. Au de-a face cu tot felul de persoane de care le era tare dor. Află tot felul de informații de care s-ar putea folosi, care le aduc plus-valoare în viață.

Gemenii își stăpânesc mai bine emoțiile în perioada care urmează. Vor comunica mai eficient și se vor impune din primele momente în fața oricărui interlocutor. Racii lămuresc niște situații din familie care au rămas în stand-by. Vor lua decizii importante pentru viitorul lor și al celor dragi.

ADVERTISEMENT

Cât despre Lei, aceștia vor încheia niște colaborări fructuoase. Ziua de 24 noiembrie va fi una excelentă pentru cei care vor să investească în ceva măreț.

Vărsătorii au de câștigat, Peștii dau de oameni dificili

Fecioarele își fac tot felul de planuri, iar unele dintre ele se vor concretiza mai repede decât s-ar fi gândit. Entuziasmul le cuprinde și pe Balanțe, care profită din plin, mai ales financiar, de pe urma Lunii Noi din Săgeată.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se trezesc cu stângul. Nu vor fi în apele lor, iar discuțiile pe care le pornesc s-ar putea sfârși urât. Capricornii renunță la anumite principii de dragul bunei înțelegeri cu cei din jur.

Vărsătorii nimeresc în tot felul de anturaje noi, în contexte din care vor avea numai de câștigat. Peștii, în schimb, dau de situații imposibile, de persoane care îi vor provoca în mod constant. Au de-a face cu oameni unși cu toate alifiile.

ADVERTISEMENT