Life

Lună Nouă în zodia Taur pe 19 mai! Camelia Pătrășcanu dă vești uriașe pentru Gemeni și Raci!

Lună Nouă în zodia Taur pe 19 mai 2023! Camelia Pătrășcanu dă vești uriașe pentru Gemeni și Raci! Ce urmează pentru fiecare?
16.05.2023 | 11:20
Luna Noua in zodia Taur pe 19 mai Camelia Patrascanu da vesti uriase pentru Gemeni si Raci
Lună Nouă în Taur. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Taur, pe 19 mai, ne dă puterea de a ne urma inima, flerul. Camelia Pătrășcanu vine cu vești importante pentru fiecare zodie!

Lună Nouă în zodia Taur pe 19 mai 2023! Camelia Pătrășcanu dă vești uriașe

Cumva, vom avea un moment de claritate: cine suntem și ce vrem, unde vrem să ajungem în viața noastră. Luna Nouă ne dă o energie extraordinară. Vom ști cum să luăm startul și cine vrem să fim noi în viață, nu ca funcție, ci ca manifestare.

ADVERTISEMENT

Este, pe de altă parte, o Lună Nouă care ne dă puterea de a afirma că suntem purtători de mult spirit de viață în noi. Felul în care se exprimă viața prin noi este un canal unic. Nu trebuie să copiem pe alții, ci trebuie să ne dăm seama de gusturile noastre, ale noastre, nu cele induse de ceilalți.

Trebuie să ne onorăm unicitatea, fără să fim prea ostentativi. Despre asta e Luna Nouă în Taur, despre puterea de a fi noi înșine.

ADVERTISEMENT

Taurii se exprimă mai mult și mai bine

Pentru Berbeci, Luna e aducătoare de încredere. Sunt bine înfipți în viața lor și așa cum văd lucrurile pentru ei e corect. Concret, fenomenul îi ajută să descopere o soluție care era sub nasul lor. Poate fi un moment în care spun apăsat ce vor și pot primi un soi de sprijin. Nu mai primesc opoziție de la cineva din familie.

Pentru Tauri, e o Lună Nouă aducătoare de luciditate. Sunt conștienți că așa cum văd ei viața poate să contrarieze pe alții, dar e relația lor unică și autentică cu viața. Au curajul de a sta verticali, de a spune cine sunt și ce vor. Li se pare atât de clar cine sunt și ce vor încât își găsesc cuvintele. Nu se mai inhibă în fața altora.

ADVERTISEMENT

Gemenii conștientizează că nu e locul lor într-un anumit context. Își dau seama ce nu e în ordine la locul în care activează. Această Lună Nouă le spune care e soluția să întoarcă totul în avantajul lor. Unii descoperă că s-a profitat de ei în ultima vreme. În tot cazul, vor ieși, cumva, victorioși, dacă își păstrează detașarea, fără răzbunări sau dușmănii.

Racii au parte de curaj și putere în legătură cu viitorul care depinde de ei. Dacă se angajează pe un anumit drum, vor avea un viitor, doar bazându-se pe ei și pe abilitățile lor. Vor anunța public ce vor să facă mai departe. Se lasă conduși de crezurile lor, care sunt foarte puternice.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de succes

Leii au o Lună Nouă cu schimbări majore în viața lor. Impactul e pe mai multe domenii, mai ales profesional. Au curajul de a pleca din relații, alții se hotărăsc să refuze chiar și funcții. Sunt în contact cu puterile și capacitățile lor. Pot face ceva pe cont propriu. Își impun un stil personal.

Fecioarele au o Lună Nouă aducătoare de succes, reputație, mai ales dacă le sunt acceptate niște hârtii. Au feedback-uri bune de la persoane importante, influente. Vin hârtii bune care se fac. Se confirmă tot ce au muncit până acum, expertiza cu care pot veni. Li se deschid niște uși.

Balanțele pot schimba mult abordarea în relație, astfel încât să aibă parte de o nouă pasiune sau o nouă viață. Au șansa ca în raport cu o persoană apropiată să înceapă un proiect care le leagă mai mult. Se pot apropia mai mult de cineva cu care are un scop comun.

Scorpionii sunt vizați la capitolul imagine. Sunt foarte lucizi și au curajul să se uite în oglindă, o oglindă bine ștearsă. Mulți Scorpioni pot decide lucruri mari pentru ei. Trebuie să fie bine ei cu ei ca să fie bine văzuți.

Lună Nouă în Taur: Cum sunt afectați Capricornii

Săgetătorii au o Lună Nouă care îi ajută să schimbe stilul de îngrijire și modul în care își tratează sănătatea. Pentru ei, e vorba de vindecare, de îmbunătățirea stării corporale. Efortul depus e răsplătit, mai ales dacă lucrează într-un domeniu toxic.

Capricornii au parte de iubire, de pasiune, de transformare cu propria lor persoană. Vor să tragă mai mult pentru ei, vor să iubească, să facă doar ceea ce iubesc. Unii se întorc către relație, către copii sau nepoți. Vor să investească și într-o pasiune, căci sunt oameni ai datoriei cum îi știm.

Vărsătorii au o Lună Nouă aducătoare de putere interioară în trup. Sunt mai atenți la energia pe care o risipesc. Cina și somnul sunt importante pentru starea lor de echilibru. Își dau seama că fac niște greșeli. Alții schimbă locul lor în familie. Vor să fie mai relevanți, mai importanți.

Peștii au o perioadă grozavă sub aspectul ideilor productive. Își dau seama care sunt acele idei productive. Pot veni bani printr-o selectare a acelor idei, talente și a modului în care pun în practică talentele lor ca să ajungă la bani. Pentru Peștii mai tineri, Luna Nouă pune accent pe studiu. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT