Life

Lună nouă în zodia Vărsător pe 11 februarie 2021. Efectele karmice ale acestui fenomen

02.02.2021 | 10:20
Luna noua in zodia Varsator pe 11 februarie 2021 Efectele karmice ale acestui fenomen
Lună Nouă în zodia Vărsător pe 11 februarie 2021. Foto: patrickarundell.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună nouă în zodia Vărsător de pe 11 februarie 2021 ne aduce o serie de schimbări din punct de vedere karmic și este, practic, data de la care ne pregătim, de altfel, pentru noul an chinezesc.

Luna Nouă nu se produce întâmplător cu o zi înainte de intrarea în Anul Bivolului de Metal, căci această zi de 11 februarie are o încărcătură energetică aparte.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere karmic, pe 11 februarie se încheie o perioadă grea în viața multora, iar cei care nu reușesc să învețe nici de data asta din greșelile trecutului ori cel puțin ale ultimului an vor avea un 2021 mult mai dificil decât se așteptau.

Lună Nouă în zodia Vărsător pe 11 februarie 2021

Zodiile care sunt sub atenționare, care trebuie să schimbe radical tactica, să renunțe la anumite metehne pentru a reuși să se integreze în noua lume ce va veni sunt Scorpionii, Peștii, Racii și Berbecii.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au tot fost avertizați de astre că trebuie să se concentreze mai mult pe dezvoltarea interioară, pe propria persoană, dar fără a apela la manipularea celui din jur. Scorpionilor le va fi destul de dificil deoarece ei vor să dețină controlul absolut asupra evenimentelor, însă în perioada imediat următoare își vor da seama că nu se mai poate, că centrul de putere e acum în altă parte.

Racii trebuie să se schimbe în relații, fie că este vorba despre legăturile cu persoanele din familia sau partenerul de viață. Peștii trebuie să schimbe modul de lucru și să renunțe la bârfele dăunătoare, căci acestea se pot întoarce împotriva lor, iar Berbecii sunt rugați de astre să nu se mai implice în bătăliile altora, mai ales că lor le place să pună de multe ori paie pe foc.

ADVERTISEMENT

Capricornii și Vărsătorii o duc cel mai bine

Cât despre celelalte zodii, Taurii vor avea o perioadă de reașezare din punct de vedere spiritual și se vor concentra mai mult pe viața lor de zi cu zi, lăsând puțin în umbră setea de muncă.

Gemenii au o perioadă din care pot ieși mai puternici, mai glorioși, mai luminoși. Au toate datele necesare să se ridice mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Leii capătă tot mai multă putere, iar succesul e de partea lor, însă sunt nevoiți să fie atenți la modul de exprimare. Fecioarele au o perioadă plină de suișuri și coborâșuri și sunt tot mai determinate să nu mai tacă, să își impună punctul de vedere fără să țină cont de consecințe.

Balanțele au o perioadă liniștită, dedicat în mare parte familiei, iar Săgetătorii s-ar putea să cunoască o persoană nouă, una cu care să petreacă Ziua Îndrăgostiților.

Capricornii și Vărsătorii sunt cei mai avantajați de acest fenomen, amândoi fiind cu un pas înaintea tuturor în perioada care urmează, principalii beneficiari ai schimbării.

 

ADVERTISEMENT