Life

Lună Nouă în zodia Pești pe 2 martie 2022. Leii, nevoiți să renunțe la orgoliu

Fenomenul de Lună Nouă din zodia Pești, care va avea loc pe 2 martie 2022, îi pune pe Lei la o readaptare a comportamentului lor, fiind nevoiți să renunțe la orgoliu, mai ales în dragoste.
23.02.2022 | 10:47
Luna Noua in zodia Pesti pe 2 martie 2022 Leii nevoiti sa renunte la orgoliu
ADVERTISEMENT

Primăvara calendaristică începe cu fenomenul de Lună Nouă în zodia Pești. În a doua zi a lunii martie, evenimentul astrologic își va pune amprenta în special asupra Leilor, Fecioarelor, Capricornilor și, evident, Peștilor.

Nu sunt singurele zodii pentru care acest fenomen vine cu vești importante, dar sunt cele care au cele mai multe lecții de învățat.

ADVERTISEMENT

Berbecii ard niște etape și reușesc să ajungă unde își doresc fără prea multe eforturi. Norocul este de partea lor din punct de vedere profesional.

Lună Nouă în zodia Pești pe 2 martie 2022

Taurii își cântăresc mai bine cuvintele atunci când poartă discuții în contradictoriu cu cineva. Devin mai concilianți și mai deschiși către dialog.

ADVERTISEMENT

Gemenii se plâng de anumite lucruri care nu funcționează în viața lor. O persoană importantă din anturajul lor le poate oferi soluția salvatoare pentru depășirea problemelor.

Racii rup anumite legături cu trecutul. Pun piciorul în prag și vor să se manifeste așa cum nu au făcut-o până acum.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să renunțe la orgoliu în relațiile apropiate. Viața de cuplu se va schimba foarte mult pentru nativii de foc. Dacă acum li se pare că pierd teren, vor observa cu timpul că tot ce s-a petrecut a fost pentru binele lor.

Scorpionii sunt pe cai mari

Fecioarele primesc și ele o lecție importantă de la astre. Învață să nu mai judece oamenii după aparențe, chiar dacă intuiția lor este nimerită de cele mai multe ori. Devin mult mai empatice.

ADVERTISEMENT

Balanțele finalizează anumite proiecte de suflet. Sunt extrem de încântate de rezultatele muncii lor. Luna începe cu dreptul.

Scorpionii sunt pe cai mari în perioada următoare. Luna Nouă din Pești le oferă determinarea de care au nevoie pentru a depăși anumite impasuri.

Săgetătorii au o perioadă liniștită. Se concentrează asupra lucrurilor mărunte din viața lor. Devin perfecționiști.

Capricornii trebuie să renunțe la agresivitatea verbală. Cu cât se răstesc mai mult la ceilalți, cu atât au mai multe lucruri de pierdut.

Vărsătorii sunt mai creativi ca niciodată. Ideile lor ar putea face înconjurul lumii. Drumul pe care au ales să pășească este cel mai potrivit pentru ei.

Peștii redescoperă iubirea. O persoană importantă apare în viața lor și le va arăta ce greșeli au făcut în relațiile anterioare. Au parte de o transformare spirituală remarcabilă.

 

ADVERTISEMENT