Life

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 4 decembrie 2021. Pentru cine începe totul de la zero

Avem Lună Nouă în zodia Săgetător pe data de 4 decembrie 2021. Ce aduce acest fenomen astrologic și cum ne va marca existența la începutul ultimei luni a anului?
29.11.2021 | 11:02
Luna Noua in zodia Sagetator pe 4 decembrie 2021 Pentru cine incepe totul de la zero
Lună Nouă în zodia Săgetător pe 4 decembrie 2021. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Săgetător coincide cu Eclipsa totală de Soare care are loc pe 4 decembrie 2021. Se deschid o serie de porți, de oportunități pentru multe semne zodiacale.

Luna Nouă aduce un restart în viețile tuturor, o abordare diferită a problemelor de zi cu zi. Vom avea timp suficient să medităm asupra greșelilor pe care le-am făcut în trecut, dar și asupra lucrurilor corecte pe care ar trebui să le menținem.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor avea inspirația pe care o căutau de câteva luni în a realiza anumite lucruri importante din punct de vedere profesional.

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 4 decembrie 2021

Taurii se strofoacă foarte mult din cauza banilor. Își dau seama că anumite cheltuieli nu sunt justificate și renunță la ele, încercând să salveze bugetul familiei.

ADVERTISEMENT

Gemenii gândesc la turație maximă. Le merge mintea brici. Îi surprind pe cei din jur cu imaginația lor. Este momentul ideal să acționeze!

Racii nu au motive să se plângă. Luna Nouă le întărește niște convingeri și le poate aduce bani.

ADVERTISEMENT

Leii s-ar putea să îi deranjeze pe cei din jur cu stările lor efuzive. Surplusul lor de energie nu poate fi înțeles sau tolerat de oricine.

Fecioarele sunt într-o continuă căutare a sinelui. Privesc mai degrabă către interiorul lor, acolo unde găsesc niște răspunsuri motivaționale.

ADVERTISEMENT

Capricornii trec prin momente dificile

Balanțele petrec foarte mult timp în casă. Au de reparat, de schimbat lucruri și chiar le este chef să renoveze ici, colo.

Scorpionii se deschid pentru cei din jur ca o carte. E foarte rar când fac asta, iar prietenii și colegii trebuie să profite, să-i cunoască mai bine.

Săgetătorii se apucă de lucru. Plictiseala și monotonia din cuplu îi determină să facă lucruri noi, poate chiar în doi.

Capricornii nu traversează cea mai bună perioadă a vieții lor, însă vestea bună e că va trece repede. Au de dat randament. Nu le este ușor, dar, cu puțină răbdare, vor dovedi de ce sunt capabili.

Vărsătorii caută sprijin în sânul familiei. Trebuie să decidă niște chestiuni legate de viitorul lor profesional.

Peștii primesc aceleași atenționări ca Taurii. Atenție foarte mare la obiectele pe care dați banii! Nu este o perioadă excelentă pentru satisfacerea anumitor capricii.

ADVERTISEMENT