Life

Lună Nouă în zodia Vărsător pe 1 februarie 2022. Săgetătorii sunt căutați de toată lumea

Vom avea Lună Nouă în zodia Vărsător pe 1 februarie 2022. Săgetătorii vor fi în centrul atenției datorită sfaturilor pe care aceștia știu să le dea pentru cei aflați la ananghie.
25.01.2022 | 15:08
Luna Noua in zodia Varsator pe 1 februarie 2022 Sagetatorii sunt cautati de toata lumea
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Vărsător de pe 1 februarie 2022 vine cu noi perspective pentru majoritatea semnelor zodiacale. Este o perioadă extrem de benefică pentru cei care renunță măcar puțin la orgoliu.

Fenomenul astrologic de la începutul lunii februarie aduce impulsuri noi pentru zodii, dar și dorințe și țeluri pe care până acum nu și le-au propus.

ADVERTISEMENT

Berbecii au anumite avantaje în gestionarea unor situații de la locul de muncă. Intră des în conflict cu cei din jur, doar că de data asta adevărul și astrele sunt de partea lor.

Lună Nouă în zodia Vărsător pe 1 februarie 2022

Taurii sunt din ce în ce mai dinamici. Reușesc să îi păcălească pe cei din jur pentru a-și atinge scopurile.

ADVERTISEMENT

Gemenii finalizează anumite proiecte personale de viață. Au multe lucruri de câștigat dacă se concentrează cu maximă atenție și nu se mai pierd pe parcursul activităților lor.

Racii au o perioadă ceva mai liniștită. Luna Nouă le dă forța necesară pentru a gândi planuri noi, ba chiar și un proiect care vine cu bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Leii sunt extrem de energici. Luna Nouă le deschide orizonturile și îi pune în situații în care nu au mai fost până acum.

Fecioarele încep să empatizeze tot mai mult cu inamici și le pot da lovitura de grație. Șiretenia lor le poate duce mai departe decât credeau că vor ajunge vreodată.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt extrem de solicitați

Balanțele sunt stăpâne pe deciziile lor și le demonstrează tuturor că au avut dreptate în hotărârile pe care le gândeau.

Scorpionii petrec timp alături de persoana iubită. Cei care nu au pe cineva nu trebuie să dispare. Apare o persoană minunată în calea lor.

Săgetătorii sunt căutați de toți, deoarece mulți cred că ei le pot rezolva problemele. Sfaturile lor pot aduce mult bine în viața celor dragi.

Capricornii se sabotează fără să își dea seama. Luna Nouă le arată parcursul corect, dar ei se încăpățânează și ignoră toate semnalmentele. Trebuie să fie ceva mai ancorați în realitate.

Vărsătorii își fac tot felul de planuri de călătorie. Se pregătesc deja pentru destinația visurilor lor și prind oferte potrivite buzunarului lor pentru vara care va urma.

Peștii vor să ia totul de la zero. Luna Nouă le dă toate pârghiile necesare să își schimbe viața.

ADVERTISEMENT