Life

Luna Plină a Peștilor din 7 martie 2023 și efectele asupra zodiilor. Camelia Pătrășcanu, vești fantastice pentru Gemeni!

Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne aduce Luna Plină din 7 martie pentru fiecare zodie, în previziunile făcute în exclusivitate pentru FANATIK.
07.03.2023 | 09:00
Luna Plina a Pestilor din 7 martie 2023 si efectele asupra zodiilor Camelia Patrascanu vesti fantastice pentru Gemeni
Camelia Pătrășcanu, despre Luna Plină din 7 martie și efectele asupra zodiilor. Foto: pixabay.com/ Camelia Pătrășcanu
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu realizează previziuni în exclusivitate pentru FANATIK, începând de azi! Primul și unul din cele mai importante subiecte abordate de cititoarea în stele este fenomenul de Lună Plină de astăzi, 7 martie 2023! Cum ne va afecta, în funcție de zodie?

Lună Plină azi, 7 martie 2023. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum sunt afectate zodiile

Această Lună Plină este cea care scoate la suprafață toate nemulțumirile, resentimentele noastre. Cu ce am supărat pe alții și am băgat sub preș? Este o Lună Plină vindecătoare. Ne invită să iertăm. E o Lună Plină care face apel la bunăvoința noastră și alții vor răspunde frumos dacă venim în întâmpinarea celorlalți. Este o Lună Plină a detașării. Rezolvate sau nerezolvate, multe lucruri trebuie lăsate în urmă.

ADVERTISEMENT

Ne face mult mai intuitivi, mai receptivi la lucruri mai sensibile: frumos, pace, tihnă și cum le putem obține fiecare dintre noi. Suntem mai atenți la confort decât la bani, la sănătate decât la muncă. Ne face să ne căutăm o activitate în care să ne simțim bine. Dacă nu se întâmplă asta, Luna Plină scoate la suprafață toate acele toxicități, toate neregulile din mediul în care muncim.

Fiind mai pătrunzători și intuitivi, sesizăm ce nu merge. Suntem mai atenți la dietă și la ce trebuie să ne facem să ne îngrijim corpul.

ADVERTISEMENT

Gemenii încep activități noi, inedite

Pentru Berbeci, acest moment îi ajută mult să înțeleagă ce nu merge la muncă. Sunt descoperite greșeli, bârfe, secrete la locul de muncă. Vor sesiza care sunt anomaliile, disfuncțiile. Poate fi un moment de reparații ca să nu se perpetueze o eroare. Vor sesiza ce nu se leagă, ce nu se potrivește. Atenție la sănătate!

În cazul Taurilor, Luna Plină aduce prieteni. Cântăresc loialitatea unor prieteni. Îi ajută să înțeleagă de ce au fost bârfiți sau criticați. Cei care au știut să își aleagă prietenii, primesc invitații la evenimente la care nu au mai fost. Întâlnesc oameni cu care au ce să discute. Se pune preț pe spiritul artistic, pe hobby-urile artistice.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o Lună Plină fabuloasă, chiar în zona carierei și a imaginii sociale. Inspirați de gândurile pe care le au, pot dori să aibă un rol mai mare, să aibă impact mai mare. Unii Gemeni pot face altceva decât fac acum. Nu renunță la jobul actual, dar își doresc să facă lucruri în paralel. Trebuie să aleagă cu discernământ.

Luna Plină le pune Racilor sub semnul întrebării convingerile. Dacă lucrurile care au crezut nu se verifică și viața le arată că au fost obtuzi, trebuie să își lărgească orizonturile. Întâlnirile cu persoane experimentate le nuanțează credințele, astfel încât să sesizeze ce nu merge. Racii pot visa la persoanele aflate la distanță.

ADVERTISEMENT

Fecioarele descoperă slăbiciuni noi

Leilor le sunt accentuate toate problematicile legate de avere. Își fac niște calcule, cântăresc situațiile: ce trebuie să păstreze și la ce trebuie să renunțe. Pe lista renunțărilor pot fi viciile sau bunurile materiale pe care nu le mai pot păstra. Pot fi comportamente sau oameni la care renunță. Sunt ajutați mai ușor decât altădată să renunțe la lucrurile neplăcute.

Fecioarele au o Lună Plină ce vizează imaginea publică. Își doresc să aibă un rol mai mare în anumite relații de colaborare. Poate fi cineva din familie. Sunt interesate cum sunt văzute, cum sunt apreciate, cu ce pot ajuta. Fecioarele pot vedea slăbiciuni unde nu credeau că există.

Balanțele sesizează toxicitățile ocupației lor. Ceva nu pare a fi bine organizat sau s-au bazat pe alții care nu își țin cuvântul. Pot avea multe nemulțumiri legate de oamenii cu care colaborează. E inutil să păstreze supărarea. Ideal e să ierte, să explice ce vor într-un limbaj frumos.

Scorpionii au o Lună Plină romantică, cea mai romantică din toate zodiile. Au o dispoziție de îndrăgosteală. Se suscită dorința lor de mângâiere, de apropiere. Fac gesturi de susținere, de înțelegere cu persoana iubită. Unii Scorpioni vor să facă o activitate pe care voiau să o facă în adolescență.

Vărsătorii au lipici la bani

Săgetătorii au vizate casa și căminul, cu multe sensibilități care apar la suprafață. Li se cere ajutorul. Săgetătorii pot oferi un umăr, înțelegere și explicații. Se pot descoperi vicii ale casei în care locuiesc și nu există confort destul. Au treabă de făcut mai mult în casă. Unii nu se simt bine ei în casă și vor să fie chiriașii veșnici. Își pot căuta o nouă locuință.

Capricornii se pot apuca de studiul unui domeniu pentru care n-au avut timp până acum. Se întocmesc acte și sunt puși pe drumuri. 7 și 8 martie sunt zile favorabile, dar trebuie să meargă cu căciula în mână, să se roage, să se plângă. Trebuie să aibă atenție la limbaj, spune Mercur în Pești.

Vărsătorii pot avea parte de belșug financiar. Talentele le pot aduce bine. Totul ține de mobilizare, dar să nu abordeze munca prea rigidi. Să își valorifice ideile, pentru că au o viziune originală despre cum să pună în practică activitățile pe care le au.

Peștii sunt vizați direct. Au motoarele încinse la maximum. Au chef, pot face multe. Sunt într-o perioadă foarte bună, iar Luna Plină le dă curaj. Sunt dornici să își exprime ideile. Vor învățat să spună NU. Sunt mai conștienți la aspectele toxice din viața lor. Este o Lună Plină care îi ajută să analizeze locul lor și rolul lor. Sunt sensibili la aspectele de demnitate și onoare!

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită