Life

Lună Plină în Berbec pe 2 octombrie 2020. Neliniște, furie și revoluții sentimentale pentru mai multe zodii

01.10.2020 | 10:39
Luna Plina in Berbec pe 2 octombrie 2020 Neliniste furie si revolutii sentimentale pentru mai multe zodii
Fenomen astrologic spectaculos pe cerul nostru. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Plină în Berbec pe 2 octombrie 2020, iar pentru mai multe zodii urmează o adevărată revoluție sentimentală. Lucrurile se schimbă radical pentru unii nativi, chiar cu viteza luminii!

Lună Plină în Berbec pe 2 octombrie: cum sunt afectate zodiile

Pentru Berbeci, urmează o perioadă de reașezare spirituală, una în care trebuie să facă mult mai multe compromisuri față de câte au făcut până acum. Se poate spune că tinerii Berbeci sunt ceva mai afectați de acest fenomen astrologic.

ADVERTISEMENT

Taurii nu își găsesc locul și își fac din ce în ce mai des mea culpa. Ceva nu funcționează în comunicarea cu cei din jur, așa că se gândesc să apeleze la ajutorul unui specialist.

Gemenii încep să simtă ce înseamnă cu adevărat independența, mai ales cea afectivă. Se obișnuiesc cu o nouă situație, iar noaptea albă dintre 2 spre 3 octombrie le aduce multe idei ingenioase, soluții la probleme pe care le au de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Racilor le merge bine pe 2 octombrie, ei fiind guvernați de Lună. Iau cele mai bune decizii pentru ei și cei dragi, iar unii dintre Răcușori se gândesc serios la căsătorie.

Leii nu sunt în apele lor, așa că încearcă să renunțe la anumit concesii și să fie sinceri cu cei din jur. Se simt trași pe sfoară ori umiliți, iar un Leu la pământ nu ai să vezi niciodată!

ADVERTISEMENT

Fecioarele lasă garda jos, Scorpionii duc bătălii mari

Fecioarele sunt dispuse să lase garda jos și să își amintească faptul că a fi umile nu înseamnă a fi proaste sau a cerși milă. Pentru nativii de pământ, noapta dintre 2 spre 3 octombrie vine cu o serie de soluții, la fel ca în cazul Gemenilor, la niște probleme importante, mai ales de natură sufletească.

Balanțele reușesc să pună piciorul în prag și pot ajunge la niște discuții destul de aprinse cu soțul, părinții sau copii. Vor fi în toane proaste.

ADVERTISEMENT

Scorpionii duc niște bătălii destul de mari cu anumite persoane din cauza banilor. Se trezesc cu datorii peste noapte.

Săgetătorii reușesc să se liniștească, să își echilibreze chakrele, să fie mai recunoscători cu lucrurile bune pe care le-au primit de la viață.

Capricornii traversează una din cele mai bune perioade ale anului, dar ar fi indicat să nu se culce pe o ureche. Trebuie să fie un pic mai determinați în relațiile cu cei din jur, așa cum au fost până acum.

Vărsătorii fac schimbări majore în casă și se simt din ce în ce mai confortabili în mediul lor.

Peștii trec prin câteva zile crâncene, în care simt furie și neputință, însă trebuie să privească partea plină a paharului.

 

ADVERTISEMENT