Life

Lună plină în Capricorn pe 5 iulie 2020. Schimbări uriașe pentru zodii

04.07.2020 | 19:07
Luna plina in Capricorn pe 5 iulie 2020 Schimbari uriase pentru zodii
ADVERTISEMENT

La finalul acestei săptămâni, duminică, 5 iulie, are loc o frumoasă eclipsă de lună în zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbări uriașe pentru toate cele 12 semne zodiacale care se vor bucura de faimă, putere, înțelegere, sănătate sau chiar toate la un loc.

Este momentul ideal ca nativii să-și seteze scopuri și idealuri înalte pentru că au toate șansele ca visele lor să se împlinească. Totodată, obiectivele rămase pe listă trebuie duse la bun sfârșit, tot ce trebuie să facă zodiile este să se pună pe treabă.

ADVERTISEMENT

Răspunsurile sincere nu vor întârzia să apară, astrele fiind de partea semnelor zodiacale care au tot ce le trebuie pentru a-și atinge scopurile. Această eclipsă de lună aduce tot ce-ți dorești, trebuie doar să-ți pui în minte un anumit lucru.

Ce evenimente aduce luna plină în Capricorn, de pe 5 iulie, zodiilor

Berbec

Dacă nu-ți place situația în care ești trebuie doar să ieși, nu te mai complace. Vei reuși să faci lucruri mărețe, doar pune-ți asta în minte.

ADVERTISEMENT

Taur

Înlătură toate obstacolele care stau în calea fericirii tale. Nu mai ocoli greutățile și treci peste ele cu capul sus. Ești un învingător!

Gemeni

Ai încredere în tine, nu-i lăsa pe cei din jur să-ți știrbească forțele interioare. Fii stăpân pe tine și scapă de toate situațiile neplăcute.

ADVERTISEMENT

Rac

Lumea din jur spune că ești prea sensibil, dar nu uita să te iubești așa cum ești. Nu le da ascultare celor care te vorbesc de rău.

Leu

Ți-ai făcut o rutină care pare că nu mai funcționează. Ar fi cazul să faci schimbări radicale pe plan personal și de ce nu, și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Timpul este prețios, renunță la activitățile inutile și axează-te doar pe cele importante. Viața este scurtă, nu o lăsa să-ți scape printre degete.

Balanță

Dă-ți rapid seama unde ai greșit și implică-te mai mult în viața de familie. Satisfacția va fi una uriașă pentru tine care ai putea primi o recompensă pe măsură.

Scorpion

Nu-ți mai pune limite, această eclipsă are menirea de a te împinge de la spate. Nu duci lipsă de idei, doar ai nevoie de un imbold pentru a le pune în practică.

Săgetător

Grija și preocuparea pentru ceilalți te ajută excelent în domeniul afacerilor pentru că te implici ca un coleg, nu ca un șef autoritar. Ai o structură foarte clară la serviciu.

Capricorn

Renunță la timiditate și scoate la iveală acea fire puternică, stăpână pe sine. Este ocazia ideală să devii o persoană puternică, de încredere.

Vărsător

Eliberează-te de credințele învechite. Fă-ți timp pentru tine, pentru relaxare și noi pasiuni. Nu uita să te odihnești și să-ți încarci bateriile.

Pești

Presupunerile pe care le faci uneori se dovedesc a nu fi deloc așa cum le vezi tu. Poate ar fi timpul să nu-ți mai faci scenarii degeaba.

ADVERTISEMENT