Life

Lună Plină în Pești pe 2 septembrie. Avertismente pentru trei zodii

25.08.2020 | 19:36
Luna Plina in Pesti pe 2 septembrie Avertismente pentru trei zodii
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Plină în zodia Pești pe 2 septembrie, iar din seara acestei zile lucrurile se vor schimba radical pentru trei zodii. Este vorba despre Scorpioni, Vărsători și… Pești!

Lună Plină în Pești pe 2 septembrie: efectele asupra zodiilor

Berbecii vor fi cu susul în jos, iar anumite cerințe pe care le vor primi de la locul de muncă îi pot destabiliza emoțional. Au nevoie de mai multe certitudini și de mai multă răbdare cu ei  înșiși, apoi cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte de o zi de 2 septembrie destul de bună. Vor păși cu dreptul în toamnă, iar pe plan profesional totul va merge strună.

Gemenii au nevoie de ceva mai mult ajutor, de mai multă înțelegere, de ce nu chiar de mai multă compasiune.

ADVERTISEMENT

Racii sunt destul de mâhniți din punct de vedere sentimental. Au parte de dezamăgiri și își dau seama, mai ales cei tineri născuți în acest semn de apă, că se află în relația greșită.

Fecioarele schimbă modul în care trăiesc, Capricornii își găsesc iubirea

Leii sunt pe cai mari în continuare și pot face progrese serioase dacă vor continua așa cum au pornit de două luni. Astrele sunt de partea lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își schimbă stilul de viață, iar asupra lor coboară un nou tip de energie, o altă formă de pozitivitate pe care nu au mai experimentat-o până acum.

Balanțele sunt prea căpoase pentru felul în care merg lucrurile pe lumea asta, iar pe 2 septembrie vor avea parte de un duș rece.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt avertizați de astre să renunțe la orgolii. Trebuie să fie mult mai altruiști și să lase șicanele la o parte. Nu mai merge cu jocurile perverse.

Săgetătorii primesc vești bune și li se înseninează privirile, parcă renasc din propria lor cenușă. Luna Plină îi ajută să fie mai calmi și mai ancorați în realitate, totodată mai optimiști.

Capricornii au parte de un nou început, însă de data asta pe plan amoros. Dacă profesional lucrurile funcționează deja perfect, din 2 septembrie norocul se mută în Casa Iubirii.

Vărsătorii sunt avertizați să nu mai ierte orice face persoana iubită. Trebuie să pună piciorul în prag o dată pentru totdeauna.

Peștii primesc și ei un avertisment din partea astrelor: să nu facă până pe 8 septembrie cheltuieli nesăbuite.

 

ADVERTISEMENT