Life

Lună Plină în Săgetător pe 26 mai 2021. Cum sunt afectate toate zodiile

Fenomenul de Lună Plină din Săgetător de pe 26 mai 2021 va avea efecte asupra mai multor semne zodiacale.
21.05.2021 | 13:25
Luna Plina in Sagetator pe 26 mai 2021 Cum sunt afectate toate zodiile
Lună Plină în zodia Săgetător pe 26 mai 2021. Foto: lovedivineinspiration.com
ADVERTISEMENT

Momentul de Lună Plină în zodia Săgetător de pe 26 mai vine cu lecții de viață pentru mai multe zodii. Gemenii, Balanțele și Scorpionii sunt cei care trebuie să fie cu ochii în patru, căci lucrurile le pot fi date peste cap.

Evenimentul vizează relațiile interumane, iar acolo unde există conflicte s-ar putea să se pună paie pe foc. Este un moment oportun pentru cei care vor să își rezolve problemele sentimentale, dar cu tact.

ADVERTISEMENT

Berbecii au parte în 26 mai de întâlniri interesante. Persoanele care le ies în cale îi pot învăța cum să reacționeze diplomatic atunci când îi supără ceva.

Lună Plină în zodia Săgetător pe 26 mai 2021: efectele

Taurii sunt în fața unor decizii grele de luat din punct de vedere emoțional. Simt că le fuge pământul de sub picioare și sunt extrem de vulnerabili.

ADVERTISEMENT

Gemenii au de făcut câteva compromisuri și nu sunt în cea mai bună formă a lor pentru asta. Soarele care a intrat recent în semnul lor le poate aduce rezistența, tăria psihică de care au nevoie.

Racii își fac bagajele căci îi așteaptă o aventură lungă, de neuitat. Au alături oamenii care contează și cu asta sunt fericiți.

ADVERTISEMENT

Leii reușesc să finalizeze anumite proiecte pe care le-au început de ceva vreme și sunt mândri de asta. Atenție, totuși, la anumite relații de prietenie. Oamenii nu sunt ceea ce par a fi.

Fecioarele se pregătesc pentru un moment extrem de important de care va depinde viitorul lor în general. Trebuie să aibă curaj și să renunțe la gândurile prăpăstioase.

ADVERTISEMENT

Balanțele întâmpină probleme în comunicarea cu cei dragi și se transformă foarte ușor în oi negre.

Peștii nu mai pot păcăli destinul

Scorpionii sunt loviți de anumite greșeli ale trecutului. Devin ceva mai responsabili cu cuvintele pe care le scot pe gură, dar nu e suficient. Trebuie să îndrept urgent anumite erori.

Săgetătorii au energie din belșug și încep un proiect nou, poate chiar în familie.

Capricornii renunță la anumite vicii. Sunt dispuși mai mult ca oricând să își schimbe stilul de viață. Au parte de sprijin din partea celor din jur.

Vărsătorii duc tot greul de la locul de muncă, dar asta le crește stima de sine. Sunt foarte apreciați din 26 mai încolo.

Luna Plină în Săgetător le aduce Peștilor mai multe responsabilități ca niciodată. Nu mai pot fenta mersul lucrurilor.

 

ADVERTISEMENT