Life

Lună Plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Trei zodii fac schimbări majore în viața lor

Luna Plină de pe 8 noiembrie, în zodia Taur, aduce schimbări destul de favorabile pentru foarte multe persoane. Vin momente de neuitat.
31.10.2022 | 11:54
Luna Plina in Taur pe 8 noiembrie 2022 Trei zodii fac schimbari majore in viata lor
Lună Plină în zodia Taur pe 8 noiembrie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Taur, care va avea loc pe 8 noiembrie 2022, ne va determina să acționăm cu mai mult curaj. Este o ocazie unică pentru ca foarte multe persoane să își atingă niște țeluri, să meargă înainte cu planurile lor de viitor.

Lună Plină în zodia Taur pe 8 noiembrie 2022

Berbecii sunt puși în tot felul de situații care mai de care mai interesante din punct de vedere profesional. Au ocazia să ajungă în niște contexte destul de favorabile, să crească în cariera lor. Taurii sunt puși pe treabă și vor impresiona cu veleitățile lor, cu modalitatea în care vor gestiona anumite situații dificile.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Luna Plină de pe 8 noiembrie se va axa pe relațiile de prietenie, pe lucrurile pe care nu le-au încheiat la momentul potrivit. Au multe proiecte de dus la bun sfârșit și prea puțin timp.

Racii se află într-o perioadă nu tocmai liniștită a vieții lor. Sunt extrem de negativiști și nu reușesc să scape de anumite prejudecăți despre unii oameni. Leii sunt ancorați într-un proiect de viață. Unii dintre nativii de foc iau parte la discuții care le pot schimba viața în bine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt ferite de probleme, ba chiar au o inspirație de zile mari în rezolvarea necazurilor altora. Nativii de pământ se concentrează pe o serie de evenimente noi și inedite care apar în viața lor.

Balanțele dau tot felul de bătălii

Balanțele duc tot felul de bătălii personale. Se pot certa foarte ușor cu cei din jur, mai ales că nu vor să renunțe la anumite păreri preconcepute pe care le au.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt motivați să renunțe la anumite vicii după ce descoperă cât de mult rău le-au făcut. Fac o schimbare radicală în stilul lor de viață.

Săgetătorii se pot supăra din orice. Luna Plină accentuează anumite sensibilități. Capricornii dau de tot felul de cârcotași la locul de muncă și le îngreunează sarcinile.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii pornesc într-o călătorie de zile mari, una chiar inițiatică, cu un puternic impact spiritual. Peștii recuperează timpul prețios pierdut cu cei dragi.

ADVERTISEMENT