Life

Lună Plină în zodia Balanță pe 16 aprilie 2022. Vărsătorii simt gustul succesului

Fenomenul de Lună Plină din zodia Balanță, care va avea loc pe 16 aprilie 2022, aduce câteva oportunități importante pe plan profesional pentru mai multe semne zodiacale.
07.04.2022 | 10:21
Luna Plina in zodia Balanta pe 16 aprilie 2022 Varsatorii simt gustul succesului
Lună Plină în zodia Balanță pe 16 aprilie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Următoarea Lună Plină se va forma în zodia Balanță pe data de 16 aprilie 2022. Energia Lunii va da putere mai multor semne zodiacale pentru a finaliza anumite proiecte pe care le-au lăsat de izbeliște ori pentru a începe unele noi.

Lună Plină în zodia Balanță pe 16 aprilie 2022

Berbecii sunt puși pe treabă în luna aprilie, iar asta se va vedea cel mai bine odată cu Luna Plină. Data de 16 aprilie poate veni cu semnarea unui contract uriaș. Taurii își iau noi angajamente în fața celorlalți și sunt extrem de determinați să dovedească abilitățile pe care le au în gestionarea crizelor de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt prinși între ciocan și nicovală. Trebuie să fie prezenți în mai multe locuri, uneori chiar să facă pace între persoane sau tabere care nu se suportă. Iese la iveală capacitatea lor de a media conflictele. Racii au o perioadă bună. Nu e exact așa cum se așteptau, dar cert este că nu au motive să se plângă.

Leii urmează noi direcții în viață și sunt extrem de concentrați pe ideile pe care le vor îmbrățișa. Fecioarele au mai multă energie ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Se poate spune că acest an începe pentru ele abia în 16 aprilie. Luna Plină le dă o forță cu care rar s-au întâlnit.

Săgetătorii sunt împăciuitori

Balanțele devin și ele ambițioase și fac tot felul de achiziții inteligente. Sunt avantajate financiar. Scorpionii se ocupă mai mult de sufletul lor. Unii se pot îndrăgosti la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii reușesc să cadă la pace cu persoane cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Se schimbă multe lucruri în bine în viața lor. Capricornii s-ar putea certa mai des cu oamenii. Nu sunt tocmai în apele lor. Luna Plină le perturbă liniștea.

Vărsătorii prind gustul succesului și împărtășesc cu oamenii din jur reușitele pe care le au. Este o perioadă glorioasă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt și ei pe cai mari. Unii dintre ei ar putea porni într-o călătorie cu iz spiritual, inițiatic.

 

ADVERTISEMENT