Life

Lună Plină în zodia Balanță pe 28 martie. Scorpionii și Peștii sunt dați peste cap

23.03.2021 | 14:30
Luna Plina in zodia Balanta pe 28 martie Scorpionii si Pestii sunt dati peste cap
ADVERTISEMENT

O nouă Lună Plină avem la orizont, de data asta în zodia Balanță, pe 28 martie. Fenomenul va aduce energii noi, extrem de interesante pentru cei care au considerat că au început să se plictisească ori pentru cei care s-au săturat de anumite subiecte din viața lor.

Luna Plină din Balanță aduce echilibrul de care avem nevoie, dar nu o va face într-un mod silențios. De multe ori, pentru a ajunge la acea stare de armonie, trebuie să ne zguduim puțin până talerele ajung la același nivel.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) vor fi puse la grea încercare. Excepție fac Racii din această serie de semne zodiacale, căci ei încep să fie din ce în ce mai bine aspectați mai ales pe planul relațiilor.

Lună Plină în zodia Balanță pe 28 martie: cum suntem afectați

Scorpionii și Peștii descoperă cât de mult au greșit și cât de mult rău au făcut crezând în anumite lucruri care erau evidente pentru toată lumea. Pot fi dați peste cap de ceea ce descoperă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) au nevoie să fie ascultați, iar Luna Plină le aduce o capacitate de a vorbi aproape nonstop. Vor simți să comunice în permanență tot ceea ce fac, vor avea nevoie de validare, dar și de tras de mânecuță dacă se vor abate de la drumul corect.

Zodiile de foc au o perioadă excelentă

Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară și Capricorn) pornesc tot felul de bătălii interioare și se vor cunoaște pe ele însele din ce în ce mai bine. Unele dintre ele, Taurii și Fecioarele mai exact, pot fi destul de recalcitrante în perioada următoare, greu de abordat, greu de întrebat, chiar greu de mângâiat de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) primesc energii noi, multă poftă de viață și putere să realizeze lucrurile pe care le-au amânat din diferite motive. Din 28 martie nu mai au nicio scuză mai ales cei care până acum spuneau că nu au susținere. De data asta au toată susținerea din lume.