Life

Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021. Leii și Săgetătorii iau decizii majore

Fenomenul de Lună Plină, care va avea loc pe 20 octombrie 2021 în zodia Berbec, aduce o serie de momente importante pentru mulți nativi.
11.10.2021 | 10:30
Luna Plina in zodia Berbec pe 20 octombrie 2021 Leii si Sagetatorii iau decizii majore
ADVERTISEMENT

Pe 20 octombrie 2021 avem Lună Plină în zodia Berbec. Fenomenul își va pune amprenta asupra tuturor mai ales din punct de vedere profesional.

Relațiile dintre oameni vor cunoaște o schimbare majoră. Fiecare nativ va avea ceva de învățat din evenimentele pe care le aduce Luna din Berbec.

ADVERTISEMENT

Începem cu Berbecii, pentru care în jurul datei de 20 octombrie vin tot felul de confirmări ale unor lucruri pe care le bănuiau de ceva vreme.

Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021

Taurii sunt și ei puși în tot felul de situații care mai de care mai neplăcute. Vor da dovadă de mai multă implicare la muncă, însă se vor lovi de tot felul de răutăcioși.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor și ei să se impună și găsesc soluții excelente pentru a se face auziți. Luna Plină le dă forța și inteligența de care au nevoie pentru a depăși anumite obstacole.

Racii caută tot felul de soluții pentru a scăpa de lucrurile incerte din viața lor. Din punct de vedere financiar pot apărea anumite probleme.

ADVERTISEMENT

Leii iau decizii majore. Sunt puși în situații neplăcute la locul de muncă și trebuie să se hotărască cu privire la felul în care își doresc să continue un anumit proiect.

Fecioarele renunță la anumite principii și se concentrează mai mult pe urgențele pe care le au de rezolvat. Sunt destul de concentrate și devin un adevărat exemplu pentru cei care nu știu cum să iasă din situațiile de criză.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se bat cu arme noi

Balanțele dau dovadă de perspicacitate în relațiile cu cei din jurul lor. Faptul că acționează cu mănuși va fi în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii duc anumite bătălii la un alt nivel, mult mai subtil. Vor fi în centrul atenției fără să facă mare tam-tam.

Săgetătorii iau și ei niște decizii importante pe plan amoros. Legătura pe care o au cu persoana iubită va deveni mult mai puternică.

Capricornii sunt influențați din punct de vedere karmic de Luna Plină din Berbec. Pentru nativii de pământ, perioada care vine va fi una plină de plăți karmice. Trebuie să scape de anumite chestiuni ale trecutului.

Vărsătorii dau tot ce au mai bun la locul de muncă și sunt extrem de conștiincioși și în relațiile cu cei din jur. Vor fi mai atenți cu oamenii cu care conviețuiesc.

Peștii se concentrează să repare tot felul de lucruri: de la relații de prietenie ori de iubire până la obiectele din casă.