Life

Lună Plină în zodia Berbec pe 9 octombrie 2022. Vești proaste pentru Balanțe

Următoarea Lună Plină se va forma în zodia Berbec pe 9 octombrie 2022. Află care sunt efectele asupra fiecărei zodii. Balanțele au parte de probleme.
30.09.2022 | 10:35
Luna Plina in zodia Berbec pe 9 octombrie 2022 Vesti proaste pentru Balante
Lună Plină în zodia Berbec pe 9 octombrie 2022. Foto: indianastrology2000.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină în Berbec din 9 octombrie 2022 va da peste cap o serie de relații, multe evenimente suferind schimbări radicale. Cei mai afectați vor fi cei născuți în zodia Balanță.

Lună Plină în zodia Berbec pe 9 octombrie 2022

Berbecii pun capăt multor speculații făcute despre ei de-a lungul timpului. Adevărul iese la iveală și se vor simți mult mai confortabili după ce vor scăpa de povară.

ADVERTISEMENT

Taurii pornesc pe un nou drum din punct de vedere profesional. Au de făcut câteva alegeri destul de importante în perioada care vine. Gemenii fac anumite confuzii și pot isca niște certuri cu apropiații. Nativii de aer au parte de niște dușuri reci pe 9 octombrie.

Cât despre Raci, aceștia au de-a face cu tot soiul de evenimente neprevăzute care implică și anumite cheltuieli. Lucrurile se schimbă, în cazul lor, chiar de la o oră la alta.

ADVERTISEMENT

Leii pun mare preț pe cuvântul dat și vor duce la bun sfârșit anumite promisiuni pe care le-au făcut față de cei dragi. Fecioarele au tot felul de revelații. Își vor da seama care sunt oamenii de care e bine să se înconjoare de acum înainte.

Balanțele nu au o perioadă tocmai ușoară. Multe chestiuni nerezolvate se pot transforma în adevărate obstacole. Nu se mai pot baza doar pe intuiție, nu le va mai merge cu „Las-o așa”.

ADVERTISEMENT

Peștii se relaxează

Scorpionii pun la cale tot felul de surprize pentru cei din jur. Îi vor surprinde cu niște cadouri frumoase, în semn de recunoștință pentru ajutorul dat la un moment dat.

Săgetătorii pot porni într-o mini excursie cu persoana iubită. Au chef de călătorit, de văzut locuri noi, de întâlnit oameni. Capricornii rup legăturile cu persoanele toxice din jurul lor. Mai au de trecut niște cumpene în carieră.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au de-a face cu niște provocări cu care rar s-au întâlnit. Luna Plină îi pune în situații inedite chiar din zorii zilei. Peștii, în schimb, sunt ceva mai relaxați, ba chiar putem spune că sunt miserupiști. Își vor petrece ziua fără prea multă agitație.

ADVERTISEMENT