Life

Lună Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022. Vărsătorii finalizează anumite proiecte

Fenomenul de Lună Pliină în zodia Capricorn, care se va produce pe 13 iulie 2022, aduce schimbări substanțiale în viețile fiecăruia. Multe lucruri vor intra pe făgașul normal.
05.07.2022 | 10:20
Luna Plina in zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 Varsatorii finalizeaza anumite proiecte
Lună Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Luna Plină de pe 13 iulie 2022, care se va forma în zodia Capricorn, va pune accentul pe relațiile dintre oameni, mai ales pe acele prietenii care au fost greu încercate în ultima perioadă.

Lună Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022

Berbecii se concentrează pe muncă, dar și pe înțelegerea cu colegii. Au multe de reparat la capitolul comunicare. Taurii traversează o perioadă destul de complicată sentimental. Luna Plină scoate în evidență tot felul de situații care mai de care mai interesante, contexte care le vor deschide ochii cu privire la oameni și faptele lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt bulversați de anumite vești destul de neplăcute în legătură cu anumite persoane din jurul lor. Află adevăruri care nu sunt tocmai ușor de digerat.

Racii sunt puși pe investiții, pe proiecte noi. Mulți dintre nativii de apă ar putea să înceapă chiar un job nou. Au multă determinare și forță serioasă de muncă. Leilor li se arată tot felul de ocazii interesante de a face bani. Sunt focusați pe proiecte de care până acum se fereau.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt ceva mai liniștite. Din 13 iulie încolo, li se clarifică multe dileme. Vor ține cont de anumite situații în care sunt implicați oameni cu care nu se înțeleg foarte bine. Devin mai conciliante, dar nu mai naive!

Scorpionii au tot soiul de regrete

Balanțele respiră ușurate după ce află câteva informații de care depinde viitorul lor profesional. Vor lua taurul de coarne. Scorpionii regretă anumite decizii luate în urmă cu ceva timp și fac tot posibilul să se revanșeze față de anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au chef de călătorit și de petreceri. Luna Plină le dă un vibe aparte, o energie ieșită din comun. Sunt mult mai exuberanți, mai extrovertiți.

Capricornii lasă în urmă orgoliul și fac pace cu anumite persoane cu care au fost în conflict în ultima perioadă. Cât despre Vărsători, aceștia finalizează, în sfârșit, anumite proiecte care mai de care mai importante.

ADVERTISEMENT

Peștii nu sunt foarte afectați de fenomenul astral din 13 iulie. Pentru ei, totul decurge firesc. Își văd de treaba lor și sunt mulțumiți de ceea ce fac.

ADVERTISEMENT