Life

Lună Plină în zodia Capricorn pe 24 iunie 2021. Atenționări pentru Scorpioni și Pești

Vom avea Lună Plină în zodia Capricorn pe 24 iunie 2021. Fenomenul astral vine cu atenționări importante pentru mulți.
20.06.2021 | 16:45
Luna Plina in zodia Capricorn pe 24 iunie 2021 Atentionari pentru Scorpioni si Pesti
Lună Plină în zodia Capricorn. Foto: isiancentreofmetaphysics.com.au
ADVERTISEMENT

Noua Lună Plină, care se va produce în zodia Capricorn joi, pe 24 iunie 2021, vine cu energii puternice capabile să ne dea forța necesară pentru a obține lucruri mărețe.

Luna Plină în Capricorn aduce mai multă rigoare și stabilitate pentru zodiile care nu se dau la o parte din calea muncii.

ADVERTISEMENT

Fenomenul astrologic nu face altceva decât să așeze lucrurile acolo unde le este locul. Producându-se în Capricorn, s-ar putea ca oamenii dornici de trândăveală și relaxare să fie ușor zgâlțâiți. Asta deoarece Capricornul este o zodie de pământ căreia nu prea îi plac evadările și tăiatul de frunză la câini.

Lună Plină în zodia Capricorn pe 24 iunie 2021 și efectele fenomenului

Berbecii sunt puși în niște situații favorabile la locul de muncă. Au de câștigat dacă învață să comunice eficient cu colegii. Nu pot face lucruri de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Taurii au niște poziționări stranii în mai toate sectoarele începând cu data de 24 iunie. Ceva profund de schimbă la ei. S-ar putea să se reorienteze în urma noilor credințe pe care le vor îmbrățișa.

Gemenilor nu le va mai plăcea să piardă vremea, iar Luna Plină le va da tot efortul de care au nevoie și curajul pentru a realiza lucruri mari.

ADVERTISEMENT

Racii sunt favorizați pe plan sentimental. Discuțiile pe care le poartă cu partenerul de viață devin fructuoase. Cei singuri își găsesc pe cineva.

Leii au o anduranță de neimaginat, iar noua Lună Plină îi va scoate în față cu toate calitățile lor. Mulți vor afla că Leii sunt într-adevăr indestructibili.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pornesc pe un nou drum, poate mai solitare ca altădată, dar împlinite spiritual.

Balanțele depășesc anumite conflicte de familie și se concentrează mai mult asupra propriei lor persoane.

Săgetătorii încep o acțiune în forță pentru ceva al lor

Scorpionii primesc atenționări serioase din partea astrelor. Un secret murdar va ieși la iveală. Mulți nu vor ști unde să se ascundă.

Săgetătorii au multe drumuri de făcut, de citit contracte, de consultat specialiști. Încep o acțiune importantă legată de o moștenire sau un bun pe care trebuie să îl recupereze de la cineva.

Capricornii sunt vedetele acestui sezon de Lună Plină. Au câștig pe toată linia. Vărsătorii trebuie să revină cu picioarele pe pământ, iar pentru asta sunt nevoiți să recunoască anumite greșeli.

Peștii sunt și ei atenționați de astre. Ar fi indicat să evite anumite vicii, excese și să nu pornească la drum lung în jurul datei de 24 iunie.

 

ADVERTISEMENT