Life

Lună Plină în zodia Fecioară pe 27 februarie 2021. Tensiuni si sentimente puternice pentru toți

24.02.2021 | 15:45
Luna Plina in zodia Fecioara pe 27 februarie 2021 Tensiuni si sentimente puternice pentru toti
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină în zodia Fecioară de pe 27 februarie 2021 aduce o privire în interiorul fiecăruia, acea introspecție de care aveam nevoie de mai mult timp, iar ceea ce vom găsi la noi și la cei din jur s-ar putea să nu ne placă tuturor.

Luna Plină care se formează în cel mai puternic semn de pământ la finalul acestui luni, în doare câteva zile, îi așază pe toți acolo unde le e locul și îi aduce mai aproape de realitate, cumva trezindu-i din reveria în care au picat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă hotărâtoare mai ales pentru zodiile de foc și de apă, una plină de lecții de viață și pentru cele avantajate în acest moment al anului, cum ar fi zodiile de aer sau unele zodii de pământ.

Lună Plină în zodia Fecioară pe 27 februarie

Luna Plină le aduce Berbecilor curajul pe care l-au cam pierdut în ultima vreme, acea încredere în forțele lor de care aveau nevoie pentru a risca. Își vor da seama că nu pot avansa dacă nu își pun în joc anumite lucruri la care țin foarte mult, iar în unele cazuri poate fi vorba chiar despre persoane dragi lor. Sunt jucătorii finalului de lună.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au de făcut o curățare în profunzime a sufletului lor și trebuie să scape de balastul emoțional lăsat în urmă de anumite persoane. Luna Plină le poate da mari bătăi de cap și însomnii, dar le va trezi cel de-al treilea ochi, al intuiției.

Zodiile de apă au parte de momente complicate

Leii stau cel mai bine din zodiile de foc, cu excepția celor care vor să înceapă businessuri noi. Nu este recomandat, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Gemenii se numără printre zodiile de aer care au cea mai mare nevoie de reașezare mai ales din punct de vedere profesional, iar Luna Plină le aduce toate ideile și soluțiile care au lipsit. Vărsătorii continuă să fie pe cai mari, însă sunt atenționați să aibă grijă la anumite excese, vicii.

Balanțele primesc vești bune pe care trebuie să le pună în practică detaliat, iar ele se pricep la a despica firul în patru ca să iasă totul ca la carte.

ADVERTISEMENT

Racii, Scorpionii și Peștii, zodiile de apă cu alte cuvinte, au parte de tot felul de frământări sentimentale. Perioada e marcată de tensiuni în special în familie.

Taurii intră într-o etapă cu totul nouă în viața lor. Unii fac o schimbare importantă cu privire la statutul lor social sau financiar.

Fecioarele și Capricornii schimbă macazul și pun piciorul în prag, devenind duri în primul rând cu ei înșiși, iar standardele pe care le impun ar putea fi urmate de tot mai multe persoane.

 

ADVERTISEMENT