Life

Lună Plină în zodia Gemeni pe 30 noiembrie. Evenimentul care marchează debutul iernii. Ce pățesc Racii

24.11.2020 | 16:33
Luna Plina in zodia Gemeni pe 30 noiembrie Evenimentul care marcheaza debutul iernii Ce patesc Racii
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Plină în zodia Gemeni pe 30 noiembrie, în ultima zi de toamnă calendaristică, chiar de Sfântul Andrei, iar evenimentul astrologic îi va bulversa pe mulți.

De departe, Racii vor fi cei mai afectați de acest eveniment care se va produce lunea viitoare, căci ei, guvernați de Lună, vor fi puși în situații destul de complicate din punct de vedere emoțional și nu vor mai putea amâna anumite decizii necesare sufletului lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, Racii se vor afla în fața unui moment de cumpănă. Unele lucruri nu vor mai putea fi tergiversate oricât de mult și-ar dori să mascheze realitatea sau să ascundă gunoiul sub preș. Practic, preșul va fi din ce în ce mai mic, iar tot ce au vrut să ascundă dă pe dinafară.

Lună Plină în zodia Gemeni pe 30 noiembrie: Leii, în ipostaze neplăcute

Pentru acești nativi de apă, din 30 noiembrie se schimbă foarte multe lucruri, așa că trebuie să fie atenți, să se poziționeze mai bine față de cei din jur și să se concentreze cu maximă atenție asupra rezolvării unor chestiuni ce țin de sine.

ADVERTISEMENT

Cât despre celelalte zodii, Berbecii vor avea ocazia să se relanseze din punct de vedere profesional, Luna Plină venind cu tot felul de idei noi mai ales pentru cei tineri.

Taurii și Gemenii vor fi ocupați cu munca, iar eforturile pe care le vor depune pentru a-și asigura bunăstarea vor fi practic dublate.

ADVERTISEMENT

Leii se vor afla în tot felul de circumstanțe mai puțin plăcute și vor fi nevoiți să poarte dialoguri cu persoane care nu sunt tocmai pe placul lor.

Fecioarele încep marile schimbări

Fecioarele se află în fața unei mari transformări. Vor fi mai atente la ce mănâncă, la timpul pe care îl petrec în fața dispozitivelor electronice, vor face mai multă mișcare și vor evita pe cât posibil orice sursă de stres.

ADVERTISEMENT

Balanțele vor primi niște vești bune de la locul de muncă, iar Scorpionii vor intra într-o perioadă a regretelor tardive.

Săgetătorii vor fi sub protecție divină începând cu 30 noiembrie, iar Luna Plină va accentua toate aspectele ce țin de comunicare, de adresabilitate publică în primul rând.

Capricornii, Vărsătorii și Peștii sunt încurajați să fie prudenți, să nu se implice în conflicte și să fie chibzuiți cu banii. Nu e o perioadă benefică pentru investiții.

 

ADVERTISEMENT