Life

Lună Plină în zodia Gemeni pe 8 decembrie 2022. Vărsătorii dau o mare lovitură!

Ce ne va aduce fenomenul de Lună Plină în zodia Gemeni pe 8 decembrie 2022? Multe persoane au de câștigat, iar unele trebuie să treacă de niște obstacole.
06.12.2022 | 17:50
Luna Plina in zodia Gemeni pe 8 decembrie 2022 Varsatorii dau o mare lovitura
Lună Plină în zodia Gemeni pe 8 decembrie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Gemeni, care va avea loc pe 8 decembrie 2022, va pune în mișcare niște mecanisme de care mulți nativi se fereau până acum.

Lună Plină în zodia Gemeni pe 8 decembrie 2022

Luna în Gemeni ne pune în niște situații extrem de benefice dacă știm ce și cum să comunicăm. Gemenii, cei mai buni comunicatori ai zodiacului, vor fi în perioada următoare în centrul atenției. Au un talent oratoric uluitor, iar cu asta vor avea mult de câștigat.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu sunt singurii care au de câștigat de pe urma Lunii Pline. Și Vărsătorii par să fie avantajați pe data de 8 decembrie. Aceștia pot da o mare lovitură legată de profesia lor. Pentru mulți, este ocazia ideală de a face progrese majore, de a rupe orice barieră, de a îndrăzni.

Și Racii, Fecioarele și Săgetătorii au o perioadă excelentă, una în care se vor reinventa. Racilor li se recunosc toate meritele, în timp ce Fecioarele au o forță de muncă pe care nici ele nu știu de unde o mai pot scoate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de surprize pe plan sentimental. Totul se așază în favoarea lor, mai ales în după-amiază zilei de 8 decembrie.

Balanțele fac mari sacrificii

Berbecii trebuie să fie ceva mai atenți la persoanele cu care se înhamă la drum. Unii oameni s-ar putea dovedi falși. Taurii recurg la tot felul de tertipuri pentru a avea succes. Găsesc niște scurtături spre câștigurile pe care și le doresc.

ADVERTISEMENT

Leii sunt nevoiți să schimbe anumite tactici în relațiile cu cei din jur. Balanțele se supun regulilor și vor să nu mai vocifereze prea mult. Își văd de interesele lor și îndură multe situații nefavorabile, dar când vor trage linie vor vedea că a meritat orice sacrificiu.

Scorpionii sunt puși în niște situații inedite pe plan amoros, iar Capricornii și Peștii trebuie să asculte mai mult vocea inimii lor. De data asta, intuiția va fi cea care îi va scoate din orice bucluc.

ADVERTISEMENT