Life

Lună Plină în zodia Leu pe 28 ianuarie 2021. Se schimbă regulile de joc pentru toți

21.01.2021 | 10:54
Luna Plina in zodia Leu pe 28 ianuarie 2021 Se schimba regulile de joc pentru toti
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Plină în zodia Leu pe 28 ianuarie 2021, iar aceasta este prima Lună Plină din acest an. Poziția Lunii în sectorul Leilor aduce și mai multă determinare în acționare, dar și mai multă responsabilitate pentru toată lumea.

Lucrurile vor intra pe un alt făgaș decât cel normal, iar din 28 ianuarie, adică peste doar 7 zile, se vor schimba și raporturile între oameni. Leul simbolizează puterea, căci este regele junglei, iar o Lună Plină în acest semn aduce întotdeauna o bătălie uriașă.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor fi încurajați să pună piciorul în prag din 28 ianuarie, mai ales dacă vor să rezolve urgent anumite probleme legate de locul de muncă.

Lună Plină în zodia Leu pe 28 ianuarie – efectele asupra tuturor

Taurii vor fi determinați să renunțe la anumite mofturi pentru siguranța lor, pentru liniștea, confortul lor financiar.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă destul de bună pentru relansare. Nu trebuie să facă altceva decât să aștepte și să se pregătească temeinic, fără mare tam-tam.

Racii se lovesc de umbrele trecutului, dar parcă s-au obișnuit deja cu ele. Vor da tot ce au mai  bun din ei și se vor integra în cercuri sociale noi. Nu e exclus ca Racii mai tineri să își găsească un job mai atractiv, mai ales din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Leii vor avea noroc în perioada următoare, iar mulți dintre ei s-ar putea să iasă în evidență ca adevărați lideri. Vor strânge oștile în jurul lor și vor porni la luptă!

Capricornii le dovedesc celor din jur că au suflet

Fecioarele sunt ceva mai rezervate, poate chiar mai izolate în perioada care urmează, asta pentru că pregătesc o revenire în forță. Totul se face în secret de acum,

ADVERTISEMENT

Balanțele nu-și mai văd capul de treabă și simt nevoia de relaxare. Persoana iubită poate fi de real ajutor în cazul lor.

Scorpionii își fac tot felul de griji pentru cei dragi și tind să devină enervanți cu insistența cu care îi întreabă dacă le e bine.

Săgetătorii sunt foarte liniștiți în timpul Lunii Pline și chiar sunt entuziasmați din multe puncte de vedere, începând cu faptul că o persoană nouă se arată pentru inima lor.

Capricornii dau dovadă de omenie la locul de muncă. Oamenii descoperă în acești nativi de pământ firi cu adevărat sufletiste, în contrast cu aparențele.

Vărsătorii au o perioadă excelentă la toate capitolele, iar Peștii trebuie să coboare tonul pentru că astrele nu îi favorizează mai ales pe cei care spun că dețin adevărul absolut.

 

ADVERTISEMENT