Life

Lună Plină în zodia Leu pe 5 februarie 2023. Ce se schimbă pentru toți de acum în 7 zile

Vom avea Lună Plină în zodia Leu săptămâna viitoare, pe 5 februarie 2023. FANATIK vă spune care sunt zodiile avantajate și mai puțin avantajate.
28.01.2023 | 17:30
Luna Plina in zodia Leu pe 5 februarie 2023 Ce se schimba pentru toti de acum in 7 zile
Lună Plină în zodia Leu pe 5 februarie. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Următoarea Lună Plină se va produce în zodia Leu, duminica viitoare, pe 5 februarie 2023. La ce ar trebui să ne așteptăm în urma acestui fenomen astrologic?

Lună Plină în Leu pe 5 februarie 2023

Evenimentul își pune amprenta asupra muncii și a sănătății fiecăruia. Se vor lămuri o serie de situații față de care am avut rezerve, contexte greoaie din care nu am știut cum să ieșim.

ADVERTISEMENT

Luna Plină din Leu aduce mai multă determinare când vine vorba de atingerea țelurilor noastre. Vom acționa poate mai pasional ca până acum. Iată cum se reflectă acest fenomen în viața fiecărei zodii!

Berbecii dau de persoane cu care s-ar putea să intre în conflicte, însă tot răul va fi spre bine. Din discuțiile în contradictoriu se vor naște acele idei pe care nativii de foc le tot căutau în a-și atinge țelurile. Taurii pot reveni asupra unor decizii care țin de muncă ori de viața de familie. Fac un pas în spate fie acasă, fie la serviciu.

ADVERTISEMENT

Gemenii se încarcă de negativitate, ca și cum toate soluțiile ar fi epuizate. Au nevoie să se destăinuie cuiva, să nu țină frământările în ei.

Racii se pot suci de la o zi la alta în legătură cu niște proiecte, pe măsură ce descoperă tot felul de informații pe care acum știu cum să le jongleze în favoarea lor. Efectele se vor vedea după 6 februarie abia.

ADVERTISEMENT

Balanțele au o perioadă grea în dragoste

Leii vor fi vedetele zodiacului în următoarea perioadă. Vor fi acei oameni de care te vei lovi peste tot, care vor întreține atmosfera și vor aduce zâmbete pe chipurile celorlalți.

Fecioarele încearcă din nou (nu mai ținem cont pentru a câta oară) să-și schimbe stilul de viață, să pornească niște demersuri din care au de câștigat în primul rând sufletește. Dacă în interior sunt împăcate cu ele însele, succesul vine de la sine.

ADVERTISEMENT

Balanțele se pregătesc pentru o perioadă ceva mai încărcată pe plan amoros. Apar certuri în cuplu ce pot duce la despărțire.

Scorpionii tac și fac, așa cum i-au obișnuit deja pe toți. Se înconjoară de o undă de mister. Săgetătorii încep să vadă niște soluții pentru cumpăna în care se află. Au parte de nenumărate resurse la dispoziție. Trebuie doar să le activeze.

Capricornii sunt avantajați pe plan financiar de Luna Plină din Leu. Vărsătorii visează cu ochii deschiși și nu trebuie să facă mare lucru pentru idealurile lor ca ele să devină realitate.

Peștii sunt și ei sub protecție astrală, mai ales că au început anul confuzi. Toate nedumeririle vor dispărea.

ADVERTISEMENT