Life

Lună Plină în zodia Rac pe 6 ianuarie 2023. Cum ne afectează acest fenomen astrologic? Leii, luați la rost de soartă

Pe 6 ianuarie 2023 se produce prima Lună Plină a noului an, iar aceasta se va forma în zodia Rac. Ce efecte sunt pentru fiecare zodie?
25.12.2022 | 23:30
Luna Plina in zodia Rac pe 6 ianuarie 2023 Cum ne afecteaza acest fenomen astrologic Leii luati la rost de soarta
Lună Plină în zodia Rac pe 6 ianuarie 2023. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Rac, care se va forma pe 6 ianuarie 2023, deschide câte o cutie a Pandorei pentru aproape fiecare zodie. Este ziua în care multe secrete ies la iveală!

Lună Plină în zodia Rac pe 6 ianuarie 2023

Berbecii află lucruri legate de locul lor de muncă. Pot descoperi că au fost trași pe sfoară ori că există cineva care le-a pus bețe-n roate în permanență. Și pentru Tauri este o zi cu semnificații aparte. Nativii de pământ încep să vadă relația lor de iubire (cei care o au, evident) cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt puși la câteva examene importante de astre. Unele minciuni ”inocente” pe care le-au spus se vor dovedi a fi făcut mai mult rău decât și-ar fi imaginat.

Racii sunt extrem de sensibili. Orice gest, orice cuvânt, chiar și o banală privire îi poate da peste cap. Leii s-ar putea confrunta cu niște insomnii destul de serioase. Noaptea vor avea tot felul de revelații. Pun niște probleme mai vechi în niște perspective pe care până acum nu le-au dibuit.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au nevoie de odihnă. Luna Plină le reamintește că excesul de muncă își pune amprenta asupra sănătății lor. Balanțele vor afla un adevăr despre o rudă, iar acel adevăr îi vor face să se comporte diferit cu oamenii din jur.

Vărsătorii, singurii avantajați

Scorpionii și Săgetătorii gândesc în aceeași filozofie în preajma datei de 6 ianuarie. Atât nativii de apă cât și nativii de foc vor sparge barierele, vor trece peste limite pentru a-și dovedi dreptatea într-o situație complicată.

ADVERTISEMENT

De revelații vor avea parte și Capricornii, iar ele se produc în sfera sentimentală. În sfârșit își vor da seama cu ce fel de parteneri se potrivesc.

Vărsătorii n-au mari emoții, căci fenomenul din 6 ianuarie nu îi afectează în niciun fel. Ba dimpotrivă, se simt mai inspirați și sunt mai energici ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Peștii pot avea parte de niște confruntări, fie cu colegii de la muncă, fie cu persoane din familie.

ADVERTISEMENT