Life

Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023! Camelia Pătrășcanu, vești uriașe pentru Gemeni și Berbeci

Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai interesante previziuni în legătură cu acest fenomen astrologic.
02.06.2023 | 11:30
Luna Plina in zodia Sagetator pe 4 iunie 2023 Camelia Patrascanu vesti uriase pentru Gemeni si Berbeci
Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023! Camelia Pătrășcanu deslușește impactul pe care acest fenomen astrologic îl va avea asupra tuturor zodiilor în următoarele zile.

Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu

Efectele Lunii Pline sub patronajul Gemenilor, care se formează în zodia Săgetător, vor începe să se resimtă încă din data de 3 iunie. Luna Plină se va forma, însă, duminică, 4 iunie, dimineața.

ADVERTISEMENT

Este o axă a comunicării, a flexibilității și a adaptabilității. Luna Plină are influență mare până pe 5 iunie, la prânz. Această Lună Plină ne invită să ne deschidem larg urechile și ochii, să vedem planul mai mare.

Trebuie să integrăm și alte modalități de a vedea viața, de a vedea lumea. Este o axă Gemeni-Săgetător care ne invită la informare, la educație, ne invită să vedem ce școli vrem să urmăm, ce examene vrem să dăm.

ADVERTISEMENT

Suntem un pic mai atenți la ce au alții de spus. Ne pică sub ochi informații care pot fi relevante pentru noi. Sunt multe tâlcuri de care noi acum avem nevoie. Pe de altă parte, e o Lună Plină care ne face mai vorbăreți, mai dornici de întâlniri, contacte, de vizite și de drumeții. Poate ne pasionează anumite lucruri abia acum și e bine să dăm curs acestor impulsuri.

Berbecii vor să exploreze lumea

Berbecii au chef de drumeții, explorări. Pot contacta persoane care se află la distanță ierarhică, la care e greu de ajuns, de obicei. În tot cazul, își pot aranja diverse călătorii. Dobândesc noi informații cu care fac mai ușor bani.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Plină fixată în zona banilor. Negociază mult onorariile pe care le doresc. De când Jupiter a intrat în Taur, le e mai dragă libertatea. Nu vor să se mai chinuie în munci care nu îi mai reprezintă. Au de reflectat și de pus în balanță multe lucruri.

Gemenii au o Lună Plină care pune în față problemele de imagine: cum îi văd ceilalți, ce relație au cu ceilalți. În funcție de cum se poartă oamenii cu ei au tot felul de revelații. Cad de multe ori pe gânduri. Luna Plină îi ajută să se gândească la faptul că sunt singuri sau neînțeleși. Au multe clarități, poate dureroase, și de aceea se întreabă care e, de fapt, calea lor.

Racii au fenomenul pe axa efortului, a sacrificiului. Au de reflectat la modalități mai potrivite, mai eficiente prin care își fac munca, astfel încât să se descurce mai bine. Se gândesc la modalități mai moderne prin care își pot propaga munca. Se manifestă mai plenar în fața publicului. Trebuie să fie mai îndurători cu greșelile lor, mai ales dacă sunt la început de cale.

ADVERTISEMENT

Lună Plină în Săgetător: Leii vor un alt stil de viață

Leii sunt vizați în zona iubirii, iubirea în sens general. Au nevoie de exaltare, de pasiune. Unii își dau seama că s-au băgat în prea multe responsabilități. Poate că unii își doresc o recreație, un alt stil de viață, un alt mod de abordare. Pun mai mult accent pe părțile frumoase ale vieții.

Fecioarele au o Lună Plină de realizare și reușită. Reflectează mai mult la condiția lor socio-profesională, eforturile pe care trebuie să le facă, responsabilitățile pe care le acceptă sau negociază. Trebuie să facă niște schimbări de filozofie de viață sau atitudine profesională. E nevoie de mai mult curaj când trebuie să își ceară drepturile financiare.

Balanțele au o Lună Plină ce vizează cunoștințele înalte, dorința de studiu și educație, dar la nivel foarte înalt. Cumva, ar dori să capete informații din alte domenii decât cele de interes sau cele uzuale. Se deschid către științele umaniste, în general. Le prinde bine când întâlnesc persoane instruite. Fac un pas lateral față de problemele uzuale, dar fără a pleca din contextul problematicilor care le interesează.

Scorpionii obțin bani în mod diferit

Pentru Scorpioni, se pune accentul pe bani, bani care nu vin neapărat din muncă. Banii pot veni din relații bune, din publicitate bună. E foarte prețios felul în care conving, discută, mobilizează, inspiră oamenii cu care lucrează. Așa le vin banii, de fapt.

Săgetătorii au o Lună Plină care le subliniază popularitatea, dorința de a fi mai vizibili, de a face parte din niște grupuri. Vor să fie admirați pentru umorul lor. Au nevoie de societate, cu alte cuvinte. Vor mai puțină corvoadă profesională și încă nu a venit timpul să facă mari schimbări.

Capricornii au de depus o muncă foarte mare. Poate e timpul să învețe lucruri noi, să se adapteze la nou, la tehnologii noi. Trebuie să se reîmprospăteze la nivel de cunoștințe. Sunt invitați să își deschidă orizontul.

Vărsătorii sunt creativi și se distrează

Vărsătorii au chef de mai multă distracție sau vor să abordeze lucrurile foarte lejer. Sunt creativi. E bine că nu se lasă apăsați de griji. Iau lucrurile în curgere, în flux. Au puterea de a se bucura de micile satisfacții ale vieții. Au o Lună Plină care îi învață să vadă viață în tot ce se petrece în jurul lor.

Peștii sunt vizați în zona căminului și a activității obișnuite pe care o cunosc. Dacă își fac treaba foarte bine, la un moment dat lucrurile bune vor tapeta, vor pavimenta calea către succes. Capătă o mare siguranță, făcându-și treaba. Au sentimentul de împlinire, de realizare. Pentru alte previziuni astrologice la fel de interesante, realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.