Life

Lună Plină în zodia Scorpion! Camelia Pătrășcanu, avertismente pentru Gemeni și Vărsători!

Avem Lună Plină pe 5 mai 2023! Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului asupra celor 12 zodii. Ce ne așteaptă în câteva zile?
01.05.2023 | 13:45
Luna Plina in zodia Scorpion Camelia Patrascanu avertismente pentru Gemeni si Varsatori
Lună Plină în zodia Scorpion. Camelia Pătrășcanu explică efectele. Foto: ASTRO-FANATIK/ Allure Magazine. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din data de 5 mai 2023 își pune amprenta asupra zodiilor, informează Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK! Află ce ne așteaptă!

Lună Plină în zodia Scorpion pe 5 mai 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele

Luna Plină din 5 mai este foarte provocatoare, căci are loc pe axa Taur-Scorpion, axa posesiunilor. Există multe frici, de data aceasta de frica de a pierde.

ADVERTISEMENT

Această Lună Plină, în Scorpion, aduce multe planete în Taur. Taurul e posesiv, iar Luna în Scorpion accentuează lăcomia, nevoia de a spori câștigurile, nu doar prin muncă. Se dezvoltă în psihicul nostru toate dependențele și posesivitățile pe care le avem, față de persoane sau față de lucruri.

Geloziile, suspiciunile, teama de a fi părăsiți, înșelați, se activează. Scopul acestora e de a le conștientiza, de a realiza aceste griji și obsesii. Sesizăm că ființa noastră e mult mai mult decât obsesiile și fricile noastre. Scoatem la iveală alte trăsături puternice ale noastre.

ADVERTISEMENT

Berbecii au griji financiare

Pentru Berbeci, grijile pot fi legate de bani sau dependența de o persoană. Se tem să piardă bani pe mâna unei persoane. Răbdarea lor e pusă la încercare. E bine să nu dea curs primului imbold, primei emoții. Tranzitele Lunii sunt rapide, iar aceste frici vor trece. Să se uite un pic în trecutul lor, căci cheia rezolvării unei probleme de acum poate fi în trecut.

Pentru Tauri, Luna Plină e tulburătoare. Pot trece prin foarte multe stări și pe 5, și pe 6 mai. Trebuie să se observe lucid și detașat, să poată fi echilibrați când constată că simt anumite lucruri sau își doresc anumite lucruri. La această Lună Plină, e bine să își construiască un anumit traseu de viață, să se gândească la ce pot realiza prin forțele lor.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, este o Lună Plină care aduce sensibilitatea fizică. Ei sunt, de obicei, mai sensibili la Lună Plină. Se tem, ipohondric, că ar avea ceva. Nici la locul de muncă nu stau lucrurile foarte bine. Toată negura iese la suprafață. Nu le mai place ce mai lucrează sau unde lucrează. Nu sunt mulțumiți financiar și asta îi împinge la o izolare, o detașare.

Racii au nevoie de un alt cadru social

Pentru Raci, fenomenul se produce pe axa creativității și iubirii. Sunt atenți la iubirea pe care o primesc din jur. Au nevoie de oameni cu care simt că au același limbaj, aceleași interese și pasiuni. Au nevoie de un cadru social în care să simtă că rezonează cu oamenii din jur. Luna Plină poate aduce la suprafață disonanțele, să nu cultive prietenii sau să promită în numele unor prietenii lucruri care nu li se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, este o Lună Plină care îi pune în fața unei situații delicate. Costurile, care nu sunt numai financiare, pot fi mai mari. Iau asupra lor o responsabilitate uriașă. Unele schimbări alese de ei vin cu ilustrarea costurilor.

Pentru Fecioare, Luna Plină vizează mai mult comunicarea. Luna aceasta plină le ajută pe Fecioare să se decidă, să tragă concluziile potrivite în legătură cu o colaborare pe bani. Se pot trezi că primesc invitații în contexte unde apar oameni necunoscuți și se nasc discuții interesante.

Scorpionii își dau seama de cum sunt văzuți de alții

Pentru Balanțe, fenomenul astrologic e lămuritor despre ce câștigă și pierd într-o relație, financiar, dar și emoțional. Balanțele au așteptări cam mari și nu e obligatoriu să onoreze chiar orice promisiune. E bine să muncească pentru ele, să se bazeze pe propriile resurse, să cultive valorile.

Pentru Scorpioni, fenomenul vine să îi ajute mai limpede cum îi văd ceilalți. Lupa apropie niște detalii și s-ar putea să se sperie de ei înșiși. Până pe 5 mai, sunt obligați să iasă din carapacea lor, să se implice în acțiuni. Se lasă duși de val. Nu au un control deplin asupra lucrurilor.

Pentru Săgetători, fenomenul vizează munca și se pot teme să nu fie prinși pe picior greșit, descoperiți profesional, să știe foarte bine anumite operațiuni. Se tem de sarcinile greu de realizat. Dacă nu fac lucrurile bine, acum trebuie să se ocupe cu minuțiozitate de lucruri. Această Lună Plină aduce la suprafață, așadar, vulnerabilitățile pe linie profesională.

Vărsătorii au nevoie de ajutor

Capricornii au o Lună Plină în care nevoia de iubire, de senzualitate, e reactivată. Merită să își pună întrebarea: câtă iubire au în viața lor? Nu e vorba de o iubire romantică, ci de o nouă pasiune pe care o au. Luna le arată cât de neliberi sunt, cât de dornici sunt să petreacă timpul într-un anumit fel.

Vărsătorii sunt vizați în casă, legat de obligațiile pe care le au față de oamenii apropiați. Sunt copleșiți de ce trebuie rezolvat în casă. Nu prea au ajutor și de aici apar și discuții în cămin. Mai puține plângeri, mai multă mobilizare!

Peștii au o Lună Plină care aduce nevoia de claritate, de înțelegerea unor situații pentru a căpăta mai multă siguranță. Sunt foarte intuitivi și leagă bine datele pe care le obțin. Se conectează bine informațiile și se prind repede acolo unde nu au date, cifre, acolo unde cineva le ascunde un secret.

Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT