Life

Lună Plină în zodia Scorpion pe 16 mai 2022. Gemenii și Balanțele trec prin stări unice

Vom avea Lună Plină în zodia Scorpion pe 16 mai 2022! Fenomenul astrologic oferă noi șanse de creștere pentru multe zodii, în special pentru Gemeni și Balanțe.
09.05.2022 | 15:41
Luna Plina in zodia Scorpion pe 16 mai 2022 Gemenii si Balantele trec prin stari unice
Lună Plină în zodia Scorpion pe 16 mai 2022. Foto: belatina.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Scorpion de pe 16 mai 2022 vine cu vești extraordinare pentru majoritatea zodiilor. Energia Lunii ne va ajuta să ne găsim inspirația în tot ce facem și ne va face mai concentrați.

Lună Plină în zodia Scorpion pe 16 mai 2022

Berbecii au tot felul de dorințe pe care din 16 mai vor ști cum să le exprime mai bine. Nativii de foc sunt mai clari în atitudine și îi vor cuceri pe cei din jur prin felul lor de a aborda unele teme sensibile.

ADVERTISEMENT

Taurii pornesc într-o aventură financiară destul de compromițătoare. Sunt deciși să dea totul sau nimic. Dacă sunt atenți, s-ar putea ca investiția pe care o fac să fie de bun augur. Gemenii trec prin niște stări frumoase din punct de vedere sentimental. Sunt luați prin surprindere de persoana iubită.

Racii se implică mai mult în activitățile de familie. Devin o sursă de inspirație pentru cei din jur, mai ales când vine vorba de făcut lucruri din mai nimic. Leii îi responsabilizează pe ceilalți, mai ales dacă vorbim despre copii sau frați mai mici. Devin niște profesori adevărați, niște îndrumători fără pereche!

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt mai stăpâne pe forțele lor ca niciodată. Ies din anonimat și sunt foarte atente la cuvintele pe care le rostesc, multe dintre ele având puterea de a schimba mentalități.

Balanțele au parte de momente pline de euforie. Sunt puse pe distracție, iar unele ar putea să dea un party de zile mari poate chiar în afara granițelor țării!

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să treacă de un test dur

Scorpionii sunt mai așezați și mai circumspecți totodată. Toate evenimentele care se petrec vor fi trecute printr-un alt filtru.

Săgetătorii se relaxează și se bucură de lucrurile frumoase pe care le oferă viața. Au o perioadă excelentă. Capricornii, în schimb, sunt scoși la tablă, fiind destul de afectați în perioada aceasta de Mercur retrograd. Trebuie să dea un examen important.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii renunță la lucrurile care nu sunt necesare în casa lor. Sunt puși pe modernizat, iar unii ar putea petrece mai mult timp în grădină. Peștii sunt deschiși spre dialog, mai ales că fac o schimbare importantă din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT