Life

Lună Plină în zodia Scorpion pe 27 aprilie 2021. Energii explozive și decizii greu de luat în perioada următoare

20.04.2021 | 13:25
Luna Plina in zodia Scorpion pe 27 aprilie 2021 Energii explozive si decizii greu de luat in perioada urmatoare
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Plină în zodia Scorpion pe data de 27 aprilie 2021. În doar o săptămână, o serie de energii noi vor cuprinde zodiile, iar perioada care va urma acestui fenomen astrologic ar putea fi una bulversantă pentru unii.

Lună Plină va tulbura niște ape începând cu dimineața zilei de 27 aprilie și se vor rescrie anumite povești, anumite evenimente pe care avem impresia că le știm foarte bine pentru că am trecut prin ele.

ADVERTISEMENT

Acest fenomen ne va pune în evidență niște trăiri din perspective noi și mulți dintre noi vom realiza că avem false amintiri despre anumite situații. Apar informații care vor reconfigura relațiile de prietenie, dar și pe cele profesionale.

Lună Plină în zodia Scorpion pe 27 aprilie 2021

Berbecii pornesc cu mai mult entuziasm la luptă, dar se pot poticni de anumite prejudecăți, așa că le este recomandat să nu se antepronunțe, chiar dacă au toate armele cu care pot face față crizelor ce vor urma.

ADVERTISEMENT

Taurii nu sunt afectați de acest fenomen de Lună Plină, așa că își văd liniștiți de problemele lor zilnice, de munca pe care o au de făcut.

Gemenii au ceva mai mult spor la muncă, însă le dau târcoale tot felul de gânduri, de idei, de planuri și se pot pierde în reverie.

ADVERTISEMENT

Leii și Scorpionii sunt tulburați de anumite gânduri

Racii au o perioadă favorabilă pentru a clarifica niște acuzații pe care le-au primit din partea unor membri ai familiei sau din partea colegilor de muncă.

Leii pot avea insomnii în noaptea de 26 spre 27 aprilie, Luna Plină aducându-le tot felul de scenarii, de spaime, de angoase care le vor ține atenția trează chiar și pe timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se pregătesc pentru ultimul pas al unei schimbări pe care au început-o în luna martie și se înarmează cu curaj și răbdare.

Balanțele dau de noroc la bani, dar trebuie să fie atente cum îi vor folosi, iar Scorpionii sunt răscoliți de anumite evenimente ale trecutului și pot plăti acum niște datorii karmice.

Săgetătorii stau bine la capitolul intuiție spre finalul lunii și iau decizii înțelepte. Sunt oamenii potriviți la locul potrivit.

Capricornii peticesc pe ici, pe colo anumite lucruri pe care trebuiau să le repare de mai multă vreme.

Vărsătorii, în schimb, sunt în al nouălea cer, căci vine o ofertă profesională de nerefuzat. Peștii își fac prieteni noi și încep o aventură pe care o vor ține minte toată viața.

 

ADVERTISEMENT