Life

Lună Plină pe 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu anunță surprize mari pentru Gemeni

Lună Plină în data de 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu transmite că nativul Gemeni se bucură de multe momente uimitoare.
17.06.2024 | 18:00
Luna Plina pe 22 iunie 2024 Camelia Patrascanu anunta surprize mari pentru Gemeni
Lună Plină în data de 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu transmite că nativul Gemeni se bucură de multe momente uimitoare. Sursa foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Plină pe 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu anunță surprize mari pentru Gemeni. Ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte în acest final de săptămână? Renumitul cititor în stele a dezvăluit care sunt previziunile complete!

Lună Plină în data de 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu transmite că nativul Gemeni se bucură de multe momente uimitoare

Lună Plină în data de 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu transmite că nativul Gemeni se bucură de multe momente uimitoare. Astrologul spune că fenomenul are un context foarte tensionat pentru că Soarele a pătruns în Rac, acolo unde se află Venus și Mercur. Luna este în Capricorn.

ADVERTISEMENT

Lună Plină pe 22 iunie 2024. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă

Luna Plină de pe 22 iunie 2024 vine cu abundență și ajută semnele zodiacale să se concentreze pe ceea ce au. Lucrurile sunt perene, ceea ce înseamnă că sunt profund ancorate în puterea și valorile noastre. Pot străbate orice voce.

Suntem pe axa Rac – Capricorn, considerată cea mai conservatoare din cercul zodiacal. E momentul ca semnele zodiacale să se bazeze mai mult pe lucrurile interioare, nicidecum pe cele exterioare, pentru stabilitate, siguranță și continuitate.

ADVERTISEMENT

Berbecii au un moment de înțelegere și cotitură. Sunt multe revelații, înțelegeri profunde asupra unei stări de lucruri, roluri și locuri. Luna Plină aduce regrete, reparații și reconsiderare a unor poziții de pe care au acționat în trecut. Poate fi o trece în următoarea etapă, mai matură.

Taurii au parte de provocări, mai ales la capitolul credințelor. Unii revin la vechile lor valori ce au fost lăsate deoparte, în timp ce alții le verifică în raport cu alte persoane. S-ar putea să aibă crezuri, valori diferite față de colectivitatea în care trăiesc.

ADVERTISEMENT

Gemenii este o Lună Plină care are menirea de a-i ajuta să își reevalueze puterile de viață, vârsta sau activitățile. Descoperă cum să producă bani, care sunt punctele de siguranță pe care pot miza pentru a fi productivi într-un anumit domeniu. Fac o evaluare a ce mai pot sau nu mai pot face.

Racii au o evaluare care este strâns legată de propria persoană. Planetele din semnul lor zodiacal și Luna în opoziție cu Soarele pot aduce multe constatări lucide. Poate fi vorba de un lung șir de cedări sau de învinovățiri, de rușinări, ezitări în raport cu alții.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să aibă în vedere lucrurile pe care trebuie să le lase în urmă, unele țin chiar de propria persoană, țicuri, obiceiuri, vicii, slăbiciuni. Recunosc greșeli de judecată, erori pe care le-au făcut cândva. Alții văd că nu sunt productivi în direcția în care merg.

Fecioarele se gândesc la tot ce au făcut în trecut

Fecioarele au siguranță și putere prin relații și colectivitate. Luna Plină din 22 iunie 2024 aduce vești despre oameni dragi, apropiați. Reflectează la ce au făcut în trecut, dacă au procedat bine, dacă au avut atitudinea corectă. Fecioarele tinere învață să spună „Nu” și stabilesc limite.

Balanțele este o Lună Plină a responsabilității, a propriilor valori ca lider, în raporturile profesionale. E o ocazie să vadă dacă s-au ghidat după valorile corecte, verifică lucrurile astea. Își asumă un curaj mult mai mare de acum înainte.

Scorpionii au o Lună Plină care activează nevoie de răspunsuri, de adevăr pe care îl caută, unii la temple, alții la oamenii cu experiență, în viața de zi cu zi. E o sete de adevăr și claritate, cum stau, de fapt, lucrurile. Au puterea de a analiza propriile convingeri, gânduri. Se pun și în locul altor.

Săgetătorii sunt conservatori la nivel material și financiar. Investighează ce este cu adevărat al lor, ce dețin ca trăsături și calități personale, cât și ca bunuri. Pot înțelege că trebuie să mai împartă și cu alții. Trebuie să aibă mare grijă cu lucrurile lor.

Capricornii sunt sensibili în raport cu cei apropiați, mai ales cu partenerul de viață. Descoperă la ce reacționează bine, sunt mult mai atenți sau au revelații. Luna Plină deschide o etapă mai delicată, cu îmbrățișări și vorbe bune.

Vărsătorii aduc la suprafață elemente de siguranță profesională, ce știu să facă, pe ce se pot baza, unde au dat rezultatele cele mai bune. Mulți se pot întoarce la lucrurile bine știute de la început, se bazează pe cineva. La locul de muncă își transmit mai bine ideile.

Peștii au confirmări ale talentelor și capacităților. Au idei grozave pe care le pun în practică. Ar fi bine să pună în marcator pe un proiect creativ pe care îl încep, să facă ceva măcar simbolic. Primesc încurajări și oameni care sunt preocupați de același domeniu, care le aduc confirmări.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis...
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo până în 4 august
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu...
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu ce argumente
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!