Lună plină şi eclipsă de lună, în noaptea de 18 august. Ce zodii sunt influenţate!

eclipsă de lună

În noaptea de 18 august vom asista la două fenomene astronomice speciale – va fi lună plină şi eclipsă de lună, în acelaşi timp. Acest moment unic se va putea vedea doar parţial pe cer, însă efectele sale vor fi simţite din plin de anumiţi nativi ai zodiacului. Iată care sunt zodiile care vor fi afectate şi la ce se pot aştepta!

Ce zodii sunt influenţate de luna plină şi de eclipsa de lună din 18 august

Într-o anumită măsură, cu toţii vom simţi efectele acestor fenomene puternice, din punct de vedere al încărcăturii energetice. Totuşi, pentru anumiţi nativi ai zodiacului, schimbările vor fi cu adevărat importante.

Racii ar putea deveni irascibili

Racii sunt sensibili atunci când vine vorba de lună plină, dar pentru că de data aceasta în ecuaţie intră şi o eclipsă, efectele vor fi cu atât mai puternice. Mulţi raci vor deveni irascibili, se vor certa cu oamenii din jur, cu partenerii de cuplu, cu familia, cu colegii. Alţii vor trece de la agonie la extaz şi vor avea stări ciudate, vor fi bucuroşi şi trişti în acelaşi timp sau la intervale de timp foarte scurte.

Leilor nu le va mai păsa de nimeni şi de nimic

Nativii lei vor deveni în următoarele zile atât de siguri pe ei, încât nu le va mai păsa de nimeni şi de nimic. Ar putea răni oamenii dragi din jurul lor cu această atitudine, la fel de bine cum şi-ar putea face rău chiar lor înşişi, fără să-şi dea seama de asta.

Citeşte mai mult pe www.unica.ro